Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Merch roka!
ruka hore awards 2021 merch roka
Zdroj: shop.rukahore.sk
News

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Merch roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Merch roka

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii Merch roka! V najbližších týždňoch ti prinesieme vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších v každej z nich. V dnešnom článku sa pozrieme na váš najobľúbenejší merch, teda kolekcie oblečení a doplnkov od obľúbených hudobníkov, ktorým ste udelili najviac hlasov. Na konci článku ťa čaká kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. DMS – HUHU

2. Sima – Story

3. Separ – Grr Pu Pu

Prvé miesto patrí chalanom z DMS za ich kolekciu doplnkov k decembrovému štúdiovému albumu HUHU. Chalani vôbec nezaháľali a na konci minulého roka nám predstavili tričká a aj mikiny rôznych farieb spolu s teplákmi a nálepkami. Separ, Smart a Dame to spolu s tímom skúsili dvomi typmi dizajnu – ohnivým a aj štýlom graffiti. Tento merch patril na našom shope k vôbec najpredávanejším za rok 2021 a všetky spomínané kúsky si u nás stále môžeš zakúpiť. Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Na striebornú pozíciu ste vašimi hlasmi posunuli Simu a jej merch k decembrovému albumu Story. Ten bol síce o čosi pestrejší v typoch produktov, avšak chudobnejší v rozmanitosti farieb. Sima tvorila merch spolu so svojimi fanúšikmi, keďže im na svojom oficiálnom instagramovom profile dávala na výber a zisťovala, akú farbu merchu preferujú. Na našom shope sa stále nachádzajú zimné čapice, crewneck, ľadvinka, mikiny, tepláky a aj vak. Radíme ti, aby si neváhal/a a ihneď to choď skontrolovať, kým je ešte čas! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Separ sa spolu so skupinou DMS dostal na prvé miesto, ale fanúšikovia mu venovali ešte aj pomyselnú bronzovú medailu. Zaslúžil si ju vďaka kolekcii merchu s názvom Grr Pu Pu, ktorý predstavuje zvuk pištole a charakteristické citoslovce rappera. Používa ho v skladbách, ale aj na konci niektorých svojich vyjadrení na sociálnych médiách. Separ a DMS sa opäť stali ústrednými postavami tohtoročných Ruka Hore Awards, viac sa dozvieš v našich ďalších článkoch!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Merch roka

20. Alan Murin (Chcem Tvoju Lásku)

19. Radikal Chef (Winter Is Here)

18. Luca Brassi10x (Most Wasted)

17. Loko Loko (Dobre Moj)

16. Alan Murin (Vypínam)

15. Ruka Hore (Láska je tu s nami)

14. Gleb (Big Boy Gleb)

13. Natálie Bagárová (Sama Sebou)

12. Momo (Vlci)

11. Yzomandias (Prozyum 2020)

10. Majk Spirit (Nový Človek)

9. Cico Band (Mám chuť na malé pivko)

8. Pil C (Odsúdení Na Úspech)

7. Nerieš (No Jasne)

6. Samey (Anarchia)

5. Milion+ (x Freak)

4. Kontrafakt (KF ako Rolls)

3. Separ (Grr Pu Pu)

2. Sima (Story)

1. DMS (HUHU)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame