ruka hore awards 2021 event roka
Zdroj: zrce.com
News

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Event roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Event roka

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii Event roka! V najbližších týždňoch ti prinesieme vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších. V dnešnom článku sa pozrieme na najobľúbenejšie festivaly, akcie a hudobné podujatia za predošlý kalendárny rok. Na konci článku ťa čaká kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. Zrće festival

2. Hip Hop Žije – Bratislava

3. VIBE – Zemplínska Šírava

Zlato si odniesol populárny festival Zrće, ktorý sa koná na pláži v Chorvátsku, podľa ktorej je aj pomenovaný. Ide o jediný zahraničný festival, na ktorom vystupujú poprední interpreti z Česka a Slovenska, tento ročník sa naň chystajú Viktor Sheen, Yzo, Gleb, DMS, Pil C a aj mnoho ďalších. Ak sme ti naň spravili chuť, musíme ťa sklamať, tohtoročná edícia festivalu je už podľa očakávaní beznádejne vypredaná.

Na striebornú priečku ste vašimi hlasmi posunuli augustový Hip Hop Žije, ktorý sa konal na Zlatých Pieskoch. Ide o festival, ktorý zvládne v rámci jedného leta potešiť fanúšikov na viacerých zastávkach po celom Slovensku. Dokázal to aj v Bojniciach, pričom túto akciu ste svojimi hlasmi tiež dostali do TOP 20, avšak len na 12. priečku. V lete sa jedna z našich najpopulárnejších akcií zastaví v Bratislave, na Duchonke a poteší aj českých fanúšikov v Ostrave.

Na treťom mieste sa umiestnil festival VIBE, ktorý sa konal v júli minulého roka na Zemplínskej Šírave. Okrem koncertov Yzomandiasa, Nik Tenda či Saula si mohli diváci vychutnať aj vystúpenia Separa, Gleba či Radikal Chefa. Tohtoročný line-up nebude od 8. – 9. júla v ničom zaostávať. Zatiaľ sú potvrdené mená ako Viktor Sheen, Smack One, Radikal Chef, Hugo Toxxx, PTK či duo Nerieš.

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Event roka

20. Garáž

19. Punkáči deťom 2021 (Letisko Trenčín)

18. Let It Roll: SAVE THE RAVE 2021

17. Grape pod mostom: Hex pre Ďuďa v Bratislave

16. Addict #20

15. Welcome Summer – Nitra

14. Gleb – Banská Bystrica

13. Pohoda on the Ground

12. Hip Hop Žije – Bojnice

11. Grape víkend v Bratislave

10. Kaufland Detský Festival

9. Yzomandias & Nik Tendo – Plzeň

8. Grape pod mostom: Gleb

7. WAVE Night vol.2 – OG TOUR

6. DJ EKG presents SUNSET BOULEVARD 2021 / Spiš Castle

5. Yzomandias – Trnava

4. Hudba Žije – Domaša

3. VIBE – Zemplínska Šírava

2. Hip Hop Žije – Bratislava

1. Zrće festival

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame