Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Čo robia Kali a Pišta Lakatoš z Lokal TV v spoločnej novinke 'Hop Čip'?
kali peter pann pišta lakatoš lokal tv hop čip
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsFUNKHIP-HOPLatinoVideo

Čo robia Kali a Pišta Lakatoš z Lokal TV v spoločnej novinke ‚Hop Čip‘?

Kali, Peter Pann a Pišta Lakatoš v songu ‚Hop Čip‘

Viacerým z nás sa plnia sny, o ktorých sme ani nesnívali, pretože Kali, Peter Pann a Pišta Lakatoš vydali song Hop Čip! Je to neuveriteľné ale kombinácia týchto troch postáv slovenského šoubiznisu priniesla novinku, ktorá vyšla 22. mája 2022. Skladbu chalani predstavili aj s videoklipom, ktorý je napol animovaný a napol hraný.

Naše poďakovanie preto smeruje šikovným animátorom z Lokal TV a Mariánovi Čekovskému, ktorí nám pripomenuli náš obľúbený seriál spred 10 rokov. Vo vizuáli, ktorého režisérom je Michal Nemtuda, sa presúvame do dedinského prostredia, ktoré spájajú len tri veci – alkohol, futbal a kostol.

Populárny rapper pokračuje vo vydávaní nových ochutnávok očakávaného albumu Banán už tretí týždeň po sebe. Všetko začalo letným songom Každé Ráno so speváčkou a rapperkou Simou, na ktorý v piatok 13. mája nadviazal nahrávkou Srdce Ako Z Kameňa. Na druhej spomínanej piesni počujeme aj hlasy speváka Alana Murina a rappera Majselfa. Hop Čip je ladený do rytmov rómskej hudby, čím Kali opäť rozšíril svoje portfólio žánrov.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame