Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kendrick Lamar vydal piaty štúdiový album Mr. Morale & The Big Steppers!
kendrick lamar mr. morale & the big steppers
Zdroj: bandwagon.asia
KLIPSvetNewsFUNKHIP-HOPJAZZPOPVideo

Kendrick Lamar vydal piaty štúdiový album Mr. Morale & The Big Steppers!

Kendrick Lamar vydal album Mr. Morale & The Big Steppers

Americký rapper nás prestal naťahovať, Kendrick Lamar vydal nový album Mr. Morale & The Big Steppers! Piaty štúdiový projekt nám 31-ročný rodák z Comptonu sprístupnil 13. mája 2022. Súbor 18 úplne nových skladieb, pričom v dvoch prípadoch ide tzv. interludy, určite poteší jeho dlhoročných fanúšikov. Kendrick nám opäť priniesol nálož storytellingu a umenia, ktoré je jedinečné a skutočne unikátne.

Album obsahuje množstvo featuringov, za jediný hviezdny možno považovať rappera Baby Keema na skladbe Savior. Na zvyšných skladbách počujeme aj herečku Taylour Paige, alebo britské hlasy Samphu a Beth Gibbons. Hodnotenie Mr. Morale & The Big Steppers je neuveriteľné, popredné svetové portály (The Times, NME, The Guardian) mu dali 10/10. My nie sme výnimkou a odporúčame ti album, ktorý bude horúcim kandidátom na album roka 2022!

Lamar o albume hovorí ako o poslednom, ktorý vyšiel pod hlavičkou vydavateľstva The Dawg Entertainment. Vydanie celého albumu je spojené aj so spoločnosťou PGLang, ktorého je Kendrick spoluzakladateľom. Práve pod hlavičkou tohto hnutia, ktoré funguje ako pomoc pre umelcov zo všetkých odvetví, vyšla tlačová správa o vydaní albumu.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame