luca brassi10x yzomandias moj život
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Luca Brassi10x a Yzomandias v songu ‚Moj Život‘ podľa skutočnej udalosti!

Luca Brassi 10x a Yzomandias vydali song Moj Život

Jedno z vychádzajúcich mien slovenskej scény sa spája s legendou tej českej, Luca Brassi10x a Yzomandias vydali track Moj Život! Trapová skladba vyšla aj spolu s videoklipom 10. mája 2022 a nejde o ich prvú spoluprácu. Počuli sme ich spolu už na trackoch, ktoré patria AstralKidovi22, alebo sa nachádzajú na Yzovom albume Prozyum. Konkrétne máme na mysli piesne HELL RMX, JTJND All-Star MegaRemix, Adikt Freestyle Remix a Adikt Freestyle Remix Remixu.

Novinka má trapový beat a vo videoklipe sa objavuje aj Separ, dobrý kamarát oboch chalanov. Rapperi si do úst berú kolegov zo scény, ktorí hudbu nerobia poctivo a chvastajú sa majetkami, aj keď žiadne nemajú. Luca Brassi 10x sa tento rok spojil už s Frayerom Flexkingom a Crossom v skladbe Realness. Yzo má zatiaľ plodnejší rok, okrem vydania albumu J. Eden Gen predstavil aj single ako Karanténa, Nerozumí Nám, alebo když jedeme v noci.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame