tomy ens
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Tomy ENS – predstavujeme ti rappera, ktorý sa hudbe odovzdáva naplno

Rapper Tomy ENS prináša hudbu plnú odkazov a emócií

Zoznámte sa, toto je inšpiratívny rapper Tomy ENS, ktorý hudbu neberie len ako záľubu, ale ako zdroj energie a filter emócií. Slovenský interpret hudbu cíti a vo svojich textoch poslucháčom hovorí o životných situáciách, skúsenostiach a zážitkoch. Nejde o začínajúcu tvár, Tomy začínal s tvorbou ešte na začiatku roka 2016 pod pseudonymom „ENS„. Práve vtedy sa rozhodol svoju hudbu zdieľať so zvyškom verejnosti na svojom YouTube kanáli. Ešte v tom istom roku sa spojil s viacerými producentmi a vydal súbor ôsmich songov pod názvom Time Out.

Tvoju pozornosť chceme upriamiť aj na skladby Rozpitý Poet, Ticho, Citadela, alebo Múza, ktoré vydal už pod súčasným menom. Zmena pseudonymu mu zjavne prospela, za posledné dva roky vydal 8 singlov a začal sa sústrediť už aj na krátke videoklipy. Tomy ENS je jedným z príkladov, ktoré dokazujú, ako sa vie rapper s vášňou pre hudbu počas svojej cesty posúvať vpred. Jeho napredovanie vidno v produkcii vizuálov, frázovaní textov a láske pre to, čo ho baví a napĺňa, čím sa stáva inšpiráciou pre ostatných.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame