Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kendrick Lamar vydáva song 'The Heart Part 5' a v klipe používa deepfake!
kendrick lamar the heart part 5 mr. morale & the big steppers
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

Kendrick Lamar vydáva song ‚The Heart Part 5‘ a v klipe používa deepfake!

Kendrick Lamar vydal nový song, ‚The Heart Part 5‘

V piatok nový album, takže v pondelok úvodná skladba, Kendrick Lamar sa do sveta rozhodol vypustiť song The Heart Part 5! Ide o nahrávku, ktorá nám ako prvá dáva možnosť nazrieť do nového očakávaného projektu Mr. Morale & The Big Steppers. Pôjde o pokračovanie megaúspešného albumu Damn z apríla 2017 a dnešná novinka je jeho prvou oficiálnou sólovou piesňou od roku 2018.

Spolu so songom vyšiel aj zaujímavý a jedinečný videoklip, ktorý režíroval spolu s Kendrickom aj jeho dlhoročný kolega Dave Free. Lamar si vo vizuáli s pomocou techniky deepfake mení počas videoklipu niekoľkokrát výzor tváre. Stáva sa z neho herec Will Smith, zosnulá basketbalová legenda Kobe Bryant, producent Kanye West a iní. Text songu sa často vzťahuje na človeka, v ktorého sa práve premenil, jasným dôkazom je Kanye West alias Ye. Počas tejto časti rapper hovorí o bipolárnej poruche, ktorá ho životom sprevádza už niekoľko rokov.

Kendrick Lamar a jeho posledný album vo vydavateľstve TDE

Part 5‚, ako je z názvu videa očividné, predstavuje pokračovanie 12-ročnej série singlov s názvom ‚The Heart‘. Tie vždy vychádzali pred vydaním každého z jeho veľkých štúdiových albumov. Lamar o tom nadchádzajúcom hovorí ako o poslednom, ktorý vyjde pod hlavičkou vydavateľstva The Dawg Entertainment. Vydanie celého albumu je zahalené „rúškom tajomstva„, je totiž spojené aj so spoločnosťou PGLang, ktorého je Kendrick spoluzakladateľom. Práve pod hlavičkou tohto hnutia, ktoré funguje ako pomoc pre umelcov zo všetkých odvetví, vyšla tlačová správa o vydaní albumu.

Fanúšikovia rodáka z kalifornského Comptonu sa v posledných dňoch mimoriadne potešili, internetom sa totiž šíri, že nový projekt bude dvojalbumom. Držte sa, pretože album Mr. Morale & The Big Steppers vychádza už tento piatok, 13. mája!

kendrick lamar the heart part 5 mr. morale & the big steppers
Zdroj: youtube.com

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius, pitchfork.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame