Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kto dnes oslavuje narodeniny? Adele, Chris Brown a Craig David!
narodeniny chris brown adele craig david
Zdroj: ticketmaster.com, stubhub.co.uk, hiphopdx.com
SvetNewsEDMPOPRnBVideo

Kto dnes oslavuje narodeniny? Adele, Chris Brown a Craig David!

Adele, Chris Brown a Craig David oslavujú

Len málokto z nás by tipoval, že Adele, Chris Brown a Craig David môžu mať čosi spoločné. Opak je však pravdou, pretože ide o narodeninových oslávencov, ktorí spolu zdieľajú dátum 5. mája. Poďme sa teda v skratke pozrieť na ich hudobnú aktivitu počas posledných rokov!

Dnes už 41-ročná legenda britského R&B, Craig David, okúsil najväčšiu slávu na prelome storočí. Môže za to jeho debutový album Born To Do It, ktorý obsahuje hity 7 Days či Walking Away, tie patria medzi tzv. „R&B classics„. Posledný album, s názvom The Time Is Now, vydal v roku 2018, odvtedy sa pripomína najmä featuringmi s mladšími umelcami. Za spomenutie stoja tanečné songy Really Love s britským rapperom, youtuberom a boxerom KSI-om či Who You Are so spevákom MNEK-em.

Rodáčku z roku 1988 netreba príliš dlho predstavovať. Adele patrí medzi najpopulárnejšie speváčky súčasnosti, čo potvrdila aj štvrtým štúdiovým albumom s názvom 30. Neobsahoval síce megahity typu Someone Like You, Rolling In The Deep či Set Fire To The Rain, ale celkovou kvalitou za tými predošlými nezaostával. Čo sa týka turné, asi ťa veľmi nepotešíme, keďže jediný potvrdený dátum je 1. júla, kedy Adele vystúpi v londýnskom Hyde Parku.

O tanečníkovi, spevákovi a skladateľovi Chrisovi Brownovi sme síce už dlhšie nepočuli, hudbe sa však stále venuje. Môže za to fakt, že sa sústreďuje najmä na spolupráce s druhými umelcami, alebo vydáva skladby, ktorým sa nedostáva taký úspech ako hitom z predošlej dekády. Spomenieme napríklad spojenie s mexicko-americkým DJom Deorrom v songu Five More Hours, song Freaky Friday s rapperom Lil Dickym a v poslednom prípade skladbu No Guidance z roku 2019, na ktorej hosťuje Drake.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, onthisday.com

Zdroj titulného obrázku: ticketmaster.com, stubhub.co.uk, hiphopdx.com

Komentáre

Odporúčame