bitman rest zpátky
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Bitman a Rest prinášajú v skvelej novinke ‚Zpátky‘ späť starý hip-hop!

Bitman a Rest v novinke s názvom ‚Zpátky‘

Je tu ďalšia skvelá československá spolupráca, rapperi Bitman a Rest sa spájajú v songu ‚Zpátky‚! Chalani vydali novinku 24. apríla a prosia v nej, aby sa vrátil starý hip-hop, prestali sa riešiť zbytočné „beefy“ na scéne a tvorila sa hudba. To sa vďaka ich najnovšej spolupráci aj deje, old-schoolový beat nás vracia späť do minulého storočia a pripomína nám, o čom hudba skutočne je. V samotnom začiatku skladby si totiž chalani vizuálom, textom aj beatom uťahujú z dnešného rapu.

Rest vo svojej slohe dokonca tvrdí, že jediný rapper, ktorý kedy vedel poriadne „dissnúť“ je Smack, pre neho i Bitmana song predstavuje prvú hudobnú aktivitu v tomto roku. V klipe sa objavila aj dôležitá postava našej hip-hopovej scény, Strapo, ktorého návrat všetci túžobne očakávajú už tento rok. Práve na jeho YT kanáli totiž vyšla skladba Zpátky, ktorú produkoval H00dini a klip režíroval Michal Nemtuda. O songu sme hovorili aj v našom najnovšom vydaní Newsiek, ktoré si môžeš pozrieť kliknutím na tento link!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame