matt matej zrebný dopamín
Zdroj: MATT
KLIPSK/CZNewsEDMPOPVideo

Matej Zrebný alias MATT do seba v novinke ‚leje panáky a chce dopamín‘!

MATT vydáva tanečnú novinku Dopamín

Slovenský influencer Matej Zrebný je nám už dobre známy aj ako MATT a pod týmto pseudonymom vydáva ďalší singel s názvom Dopamín! Tanečná novinka vyšla aj spolu s videoklipom na jeho oficiálnom YouTube kanáli dnes, 21. apríla. Režisérom vizuálu je Marco Procházka, s ktorým spolupracoval aj na predošlom klipe ku skladbe Ako Sa Máš.

Populárna tvár slovenskej internetovej scény to s hudobnou kariérou myslí vážne a potvrdzuje, že song Seen zo septembra 2021 nebol len jednorazovou záležitosťou. Dnešná novinka je už jeho šiestym sólovým singlom, MATT sa tentokrát rozhodol pre žáner EDM a spravil song, ktorý jednoznačne patrí do klubov. Za tou hudobnou časťou nahrávky stojí jeho dvorný producent Filipian a táto spolupráca sa im opäť podarila. Klip i song sú na vysokej úrovni, už len treba dúfať, že sa spevákovi skutočne dostane toho dopamínu, o ktorý tak prosí.

Matej Zrebný alias MATT si pre teba na našom shope nechal merch, klikni na link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: MATT

Komentáre

Odporúčame