Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Barbora Piešová v klipe k songu 'Stačí iba veriť' prvýkrát tancuje! Ide jej to?
barbora piešová stačí iba veriť
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsFUNKVideo

Barbora Piešová v klipe k songu ‚Stačí iba veriť‘ prvýkrát tancuje! Ide jej to?

Barbora Piešová vydáva novinku ‚Stačí iba veriť‘

Barbora Piešová je späť s novinkou Stačí iba veriť, ktorá po skladbe Snáď predstavuje jej druhú hudobnú aktivitu v roku 2022! Song vyšiel aj spolu s videoklipom v piatok, 15. apríla na jej oficiálnom YouTube kanáli.

Víťazka SuperStar fanúšikov v jednom z nedávno pridaných príspevkov na Instagrame upozorňovala, že ich prekvapí. Rozhodla sa však šokovať dvojnásobne, nielen, že sa rozhodla pre kombináciu žánrov disco, funk a pop, zapojila sa aj do tanečnej choreografie! Na tanečné kreácie v klipe nebola sama, speváčku a skladateľku z Poruby pri Prievidzi dopĺňali dve, o niečo skúsenejšie tanečníčky.

barbora piešová stačí iba veriť
Zdroj: youtube.com

V spomínanej novinke Snáď , ktorá vyšla na Deň sv. Valentína spoločne s videoklipom, si hlavné úlohy rozdelili víťazi televíznej show Love Island  Laura Chrebetová a Martin Kulhánek. Zo zváračky plastových okien, sa stala tvorkyňa plnohodnotných romantických dojákov, ktoré budú v blízkej budúcnosti súčasťou nejednej svadby. Viac z jej vlastnej tvorby si môžeš vypočuť na debutovom albume Som flegmatik, ale optimista z roku 2020. Projekt nájdeš aj spolu s merchom na našom shope – shop.rukahore.sk.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame