Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yael novinkou 'Ona' spúšťa predpredaj EP 'BAY B', ktoré kúpiš len u nás!
yael ona bay b
Zdroj: TS, shop.rukahore.sk
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPRnBVideo

Yael novinkou ‚Ona‘ spúšťa predpredaj EP ‚BAY B‘, ktoré kúpiš len u nás!

Yael vydáva novinku ‚Ona‘ a spúšťa predpredaj EP ‚BAY B‘!

Mimoriadne populárny a talentovaný spevák Yael vydáva nový klip k songu ‚Ona‚ a spúšťa predpredaj prvého EP s názvom ‚BAY B‚! V novom vizuáli nám rapper potvrdil zmenu účesu, ktorá je razantná a mladý objav našej scény si teda môže konečne nasadiť šiltovku. Rovnako šokovaný ako my bol z tejto zmeny vizáže aj jeho kamarát a herec, Martin Klinčúch, ktorého v klipe prekvapil prostredníctvom videohovoru.

Prvý projekt mladého talentu s názvom BAY B obsahuje šesť skladieb, vrátane akustickej verzie songu ‚My‘. Predobjednať si ho môžeš exkluzívne len v našom Ruka Hore shope spolu s výnimočným a vzácnym merchom (mikiny, šiltovky a tričká).

Kúp si Yaelov projekt BAY B spolu s merchom! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Yael na svoj YouTube kanál 27. marca uverejnil aj krátky videosnippet pripravovaného EP, ktoré obsahuje päť songov. Bonusovou šiestou je akustická verzia skladby My, tú už pustil von 13. februára spolu s populárnym klipom. Už o tom síce vieš, ale aj napriek tomu ti opäť pripomíname, že toto EP a nový merch kúpiš iba v našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Na konci videa uverejnil aj dátumy a miesta plánovaného turné, v máji a júni spevák vystúpi na piatich zastávkach naprieč Slovenskom.

– 6. máj (Košice, Estrádna hala),
– 7. máj (Poprad, Rock Fabric),
– 19. máj (Zemianske Kostoľany, LaStriga Club),
– 27. máj
(Bratislava, Hopkirk Club),
– 4. jún (Nitra, Tullum Music Club)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: TS, shop.rukahore.sk

Komentáre

Odporúčame