Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Večný optimista a spevák Juraj Hnilica zložil v depresiách pieseň života
juraj hnilica pieseň života
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsVideo

Večný optimista a spevák Juraj Hnilica zložil v depresiách pieseň života

Juraj Hnilica vydáva pieseň života alias „PieSen Života“

Spevák Juraj Hnilica, známy najmä vďaka svojmu účinkovaniu v televíznej súťaži, vydáva pieseň života s názvom „PieSen Života„. Song, ktorý vyšiel 22.2.2022 o 20:22 na jeho oficiálnom YouTube kanáli, dostal aj svoj videoklip.

Od punku, cez reality show, splnený sen a prežité šťastie až po depresiu a následné ozdravenie. Toto všetko je v skratke život slovenského hudobníka. Skladateľa a interpreta, ktorý už cez 20 rokov pôsobí na česko-slovenskej hudobnej scéne, ľudia poznajú predovšetkým vďaka jeho silnému posolstvu „Milujem našu Zem!“ z hitu „Aká si krásna“. Ten odznel aj v spomínanej talentovej súťaži.

Zažívame jedno z ťažkých období života a preto myslím, že je viac ako dôležité, nezabudnúť o čom skutočný život je. Pravdaže, aj o starostiach, ale snívať o šťastí je vždy veľmi dôležité. Nemôžeme nechať negatívnu energiu ovládnuť naše celkové prežívanie dnešných dní.

Juraj Hnilica vydáva pieseň života, ktorú napísal v období depresií

Pieseň, ktorá sa v sebe nesie tajomstvo života napísal a nahral počas 24 hodín, keď prežíval depresívne stavy:

Veľa ľudí si ma idealizuje a myslí si, že sa stále len usmievam. Nie je to pravda. Mám tiež svoje temné dni, kedy sa musím vysporiadať s negatívnymi emóciami. Moje povzbudzovače v týchto dňoch je rodina, príroda a hudba. V poslednom období na nás ľudí bol vyvíjaní obrovský tlak negativity. V jeden ťažký deň, keď som sa cítil fakt zle, som napísal túto pieseň. Išlo to samo a veľmi rýchlo. Hudba je totiž moja psychohygiena.

Text napísal Ďurikes (tento pseudonym dostal od fanúšikov) spoločne so svojím kamarátom Jánom Martonom.

Som veľmi rád, že spoločne s Jankom sa nám podarilo vytvoriť krásny, hudobný počin a môžeme tak povzbudiť poslucháčov. Veľká vďaka patrí aj kamarátovi Danielovi Máčovskému, ktorý ma inšpiroval k myšlienke napísať túto pieseň.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame