Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
ADiss a Musím ísť: Hudobník sa nateraz rozhodol ukončiť hudobnú kariéru
adiss musím ísť
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOP

ADiss a Musím ísť: Hudobník sa nateraz rozhodol ukončiť hudobnú kariéru

ADiss videoklipom Musím ísť prerušil hudobnú kariéru

ADiss vydáva videoklip ku skladbe Musím Ísť, ktorá pre neho bude možno poslednou v kariére. Producent a spevák sa ju totiž rozhodol prerušiť. V songu dvíha tzv. bielu vlajku na znak odovzdávania miesta a prenechania priestoru pre ďalších. Všetko vysvetlil na svojom Instagrame prostredníctvom stories. Veľkú časť z jeho vyjadrenia ti prinášame v tomto článku:

„Milí priatelia, tak je to konečne tu! V prvom rade mi dovoľte Vám niečo o sebe povedať. Volám sa Adam, mám 30 rokov, narodil som sa v Bratislave a celý život som prežil v hlavnom meste. Pochádzam z dobrej rodiny, stredná trieda, zmaturoval som v obore grafický dizajn a už vyše 18 rokov sa venujem hudbe. Od roku 2003, keď som videl prvý rappový koncert (Vec a Trosky), mi už po ceste domov bolo jasné, čo chcem robiť a čo by ma bavilo. Je až neuveriteľné, že som to všetko zažil. Od dní, kedy som nahrával svoje prvé texty cez mikrofón na sluchátkach, až po profesionálne štúdiá, klipy, koncerty, úspechy a pády. Množstvo krásnych zážitkov však sprevádzalo aj veľa sklamaní a nenaplnených očakávaní.

Namiesto chlapca, ktorý si bol istý, že mu patrí celý svet, dnes vidím v zrkadle nespokojného a smutného človeka. Nemám záujem sa nikomu strkať do zadku, nechcem už byť s každým za dobre, nenávidím sociálne siete, nerád sa delím o moje súkromie, nerád sa na seba pozerám v klipoch, nezaujímajú ma názory ľudí, nedokážem bojovať s nedostatočným rešpektom, ktorý moja osoba má. Čiernych dní je v mojom živote čoraz viac. Všetko, naozaj všetko som odovzdal do hudby, dalo by sa povedať, že som dosť aktívny týpek, cítim však deficit a odmena za snahu sa nedostavuje.“ – ADiss, instagram.com

ADiss videoklipom ku skladbe Musím Ísť nateraz ukončuje kariéru

Spevák, hudobník, producent a režisér v emotívnych slovách ďakuje a súčasne nerozumie terajšej situácii na hudobnej scéne. Sociálne siete sú mu nepríjemné, keďže ide o miesto plné príležitostí, ktoré však so sebou nesie veľa stresu, anonymity a očakávaní. Dodáva tiež, že nevie, prečo sú istí umelci populárni:

„Dnes by som sa chcel poďakovať svojej rodine, mojim najbližším a kamarátom, ktorí ma celý čas podporovali, dávali mi inšpiráciu a lásku. Bez vás by som určite nedokázal spraviť toľko krokov a som rád, že aj keď som sa na Mount Everest nedostal, môj základný tábor mi je ochotný pripraviť vždy novú výstroj na výstup. Pokorne sa vraciam do stanu si oddýchnuť a naozaj neviem, koľko času budem potrebovať na zotavenie a prípravu na ďalší pokus. Vďaka patrí všetkým mojim fanúšikom, bez ktorých by som to už vôbec nemusel skúšať! Aj keď vám neodpisujem a nereagujem infantilne na vašu podporu, neznamená to, že to nevidím a nie som vďačný.

Mnohí z vás si možno myslia, že to je jednoduchý život, že stačí nahrávať skladby. natočiť klip a tešiť sa z úspechov. Možno to tak majú ostatní interpreti, ja som však iný. Ja som tomu obetoval tak veľa času, peňazí a života, že mi vlastne ani neostáva energia sa radovať z odozvy. Nemám v pláne sa s nikým porovnávať, nemá to zmysel, pohľad na väčší úspech za menej snahy však vie sku*vene bolieť. Nikdy som nebol interpret tlačený médiami, mienkotvornými magazínmi, celebritami, alebo umelým flexením s majetkom, ktorý nevlastním. Vždy som chcel byť sám sebou a radšej plakať v boji, ako sa smiať v hnoji. Nikomu nezávidím, iba ma to mrzí a nerozumiem.“ – ADiss, instagram.com

Hudobník a producent nateraz ukončuje kariéru

ADiss vyslovil aj slová vďaky na adresu viacerých kamarátov a spolupracovníkov. Tie smeroval nebiologickému bratovi Andessovi, Tomášovi Tretinovi, chalnom zo skupiny Zakilo a priateľom zo skupiny PPA Agency. Nezabúda ani na priateľov Huďa, Šortyho, Abdula a všetkých ľudí, s ktorými mal tú česť spolupracovať. Mimo hudby sa naučil pracovať aj na iných projektoch, najmä čo sa týka hudby pre Dominiku Mirgovú, Tinu či Veroniku S. a mnoho ďalších. Videoklipy, grafika, texty, linky, hudby a nahrávanie, toto všetko zvládal aj popri sólovej kariére.

„Unavený, vyčerpaný a sklamaný dnes vydávam môj projekt Veľa Lásky. 50 skladieb, teda 2 hodiny a 45 minút hudby. Posledný rok života bola výzva a úprimne sa teším, že som už na konci. Robil som skladby, točil som klipy, premáhal som sa ku interakcii na sociálnych sieťach a utápal sa v nespokojnosti. Dnes už nemusím, už je to za mnou. Už je to vonku, nejdem nič točiť, ani investovať peniaze, čas, snahu či nádej, pretože sa idem liečiť! Idem hľadať zmysel života, skúsiť byť šťastný, zažiť niečo nové, zmeniť postoj, nájsť motiváciu a chuť. Som tak hotový, že už mi je jedno, či predám 25 kusov, alebo 35 kusov nového albumu, či ma budú ľudia zdieľať a počúvať. Zmieril som sa s neúspechom a to nie je správne.“

ADiss a jeho posledné slová adresované fanúšikom

„Nechávam Vám dosť veľa hudby, verím, že si v nej nájdete kúsok svetla, obzvlášť v týchto ťažkých časoch. Ja musím ísť a nájsť to svetlo inde, lebo tu teraz vidím iba sedlákov, hlúpych ľudí a nezmyselnú podporu hov*en. Veru, možno budem úspešný, keď budem mať veľa followerov a budem robiť hlúpe skladby pre jednoduché publikum. Radšej sa pretvarovať sa však nebudem robiť nič. Neprestanem robiť hudbu, je to jediné, čo viem. Nevidím však aktuálne zmysel v tom, vydávať ju. Sám by som sa nechcel pozerať na môjho obľúbeného speváka so smútkom v očiach.

Ďakujem ešte raz za podporu, moju hudbu nájdeš na všetkých streamoch a ak ma chceš podporiť fyzicky, na rukahore.sk je hneď niekoľko spôsobov. Kúpim si za to letenku do LA! Uvidíme, možno sa niekedy ešte uvidíme…“ – ADiss, instagram.com

Celá redakcia Ruky Hore praje ADissovi len to najlepšie a veľká vďaka za roky kvalitnej muziky. Psychická pohoda a zapálenie pre vec, ktorú človek miluje, je to najdôležitejšie, čo v osobnej kariére existuje. Jeho, zatiaľ posledný album s názvom Veľa Lásky si môžeš zakúpiť v podobe symbolickej karty, ktorá ti umožní stiahnutie všetkých piesní v digitálnej podobe. Adam alias ADiss, ďakujeme ti a vieme, že o tebe ešte budeme počuť. 

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame