julia michaels narodeniny
KLIPSvetNews

Julia Michaels oslavuje 28. narodeniny: TOP 5 klipov americkej speváčky

Julia Michaels oslavuje 28. narodeniny: TOP 5 klipov americkej speváčky

Julia Michaels dnes oslavuje 28. narodeniny a pri tejto príležitosti som sa rozhodol predstaviť ti jej TOP 5 najpozeranejších videoklipov. Rodáčka z Davenportu sa hudbe profesionálne venuje už od 14 rokov, kedy sa podieľala na tvorbe úvodnej skladby k Disney seriálu Austin & Ally. Dnes už 28-ročná následne ešte napísala songy pre Demi Lovato a skupinu Fifth Harmony, Fire Starter, resp. Miss Movin‘ On. Pred vlastnou sólovou kariérou teda bola populárnou a vychýrenou textárkou, neskôr písala aj pre Selenu Gomez či Biebera. Okrem iného vyprodukovala aj pieseň, ktorá sa dostala do filmovej série Fifty Shades a bola predskokankou Shawna Mendesa, Maroon 5 či P!nk. Toto je jej 5 najpozeranejších videoklipov do dňa 13.11.2021.

julia michaels 2
Zdroj: upi.com

Julia Michaels oslavuje narodeniny: TOP 5 videoklipov americkej speváčky

5. Julia Michaels – What A Time ft. Niall Horan

Veľmi príjemnáakustická skladba otvára dnešnú päticu najpozeranejších videoklipov, ktorých je speváčka súčasťou. Spolupráca s bývalým členom populárneho boybandu One Direction je jednou z jej mnohých kolaborácií. Na songoch pracovala tiež s Edom Sheeranom, Lauvom, Zeddom, Shawnom Mendesom a mnohými ďalšími. Pieseň je kratšia než 3 minúty, ale textárske a vokálne zručnosti oboch umelcov nás utvrdzujú v tom, že ju ani nebolo treba naťahovať.

4. Julia Michaels – Heaven

Song je súčasťou filmu Päťdesiat odtieňov slobody a hovorí o „zlých chlapcoch„. Konkrétne o ich rozdvojených osobnostiach, jedna prináša partnerovi nebo a šťastie, druhá ich však naveky robí závislými k danej osobe. V texte sa nachádza viacero spirituálnych a nábožensky ladených odkazov. Song je aj pre hudobníkov zaujímavý, akordy sú v ňom o niečo komplikovanejšie a zaujímavejšie ako vo zvyšku mainstreamu.

Julia Michaels oslavuje narodeniny: TOP 3 videoklipy

3. Clean Bandit – I Miss You ft. Julia Michaels

Skladba vznikla počas tzv. texting session, na ktorom Julia písala pre ostatných interpretov. Niekoľko rokov si ju držala pre seba, až v roku 2017 sa rozhodla nechať ju britskej formácii Clean Bandit. Song je v skratke o strate partnera zo vzťahu, ktorý sa nedávno skončil. Julia tento kolaps nezvláda dobre a opisuje spôsoby, akými si uchováva spomienky na osobu, ku ktorej je stále pripútaná a chce byť blízko nej. Ide o prvú spoluprácu medzi skupinou a speváčkou. Videoklip k songu je zaujímavý a plný vizuálnych efektov.

2. JP Saxe – If The World Was Ending ft. Julia Michaels

Títo dvaja sú v súčasnosti skutočný pár, obaja majú 28 rokov, Jonathan Percy Saxe je však Kanaďan. Sám sa k pôvodu skladby pre zaľúbených vyjadril nasledovne:

„Myslím, že tento song je akési fantazírovanie nad nejakou situáciou, ktorá by spravila všetky dôvody, prečo sa s niekým nebaviť, úplne irelevantné. Keď sa v Los Angeles stalo to zemetrasenie, bolo to približne dva týždne pred nahrávaním. Keď sme sa dostali do nahrávacieho štúdia, začali sme sa o tom spoločne baviť. Myslím, že tu, v Los Angeles, už každý rozmýšľal nad apokalypsami a ich bývalými partnermi.“ – JP Saxe pre genius.com

Najpozeranejší videoklip americkej speváčky a textárky z Davenportu je zároveň jej debutovým

1. Julia Michaels – Issues

Hymna o dvoch partneroch, ktorí sú spolu vo vzťahu a ľúbia sa aj napriek vzájomným problémom a nezhodám. Už sme spomínali, že skladba je pre speváčku debutovou a otvorila jej bránu do sveta sólovej speváckej kariéry. Predtým sa však už v hudobných rebríčkoch umiestnila vďaka textu, ktorý napísala pre viaceré hity. Spomenieme napr. Good For You od Seleny Gomez, alebo megahit Sorry od Justina Biebera. Song bol nominovaný na cenu Grammy v kategórii skladba roka.

Poznáš speváčku Juliu Michaels? Počul si už o nej doteraz? Ak nie, odporúčame ti venovať pozornosť všetkým jej spoluprácam a vlastným nahrávkam či albumom. Podeľ sa s nami o tvoje názory v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, na ktorom vždy nájdeš množstvo hudby a merchu, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: ew.com

Komentáre

Odporúčame