Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Adiss vydáva ďalšie EP! September je online a nesie zaujímavý feat!
Adiss EP September
Zdroj: Instagram/Adiss
KLIPNews

Adiss vydáva ďalšie EP! September je online a nesie zaujímavý feat!

Adiss vydáva nové EP September a prináša netradičný feat!

Počasie sa síce mení, ale farba strechy zostáva. Rovnako ako skutočnosť, že Adiss každý mesiac doručí nové EP! Totižto už od minulého roku Deezy pravidelne zásobuje svojich fanúšikov novou hudbou, a to každý nový mesiac. Celé to začalo už v novembri roku 2020. Po albume Afrodeezyakum a po projekte s názvom Načo Pôjdem Domov, ktoré vytvorili spoločne so Šortym, sa objavil úplne prvý projekt. Krátko po tom prišiel December, Január, Február a dnes sme tu. EP September je online. Má klasicky štyri skladby a okrem príjemnej hudby na ňom nájdeme aj dve hlboké skladby. Na jednej z nich sa dokonca v úlohe hosťujúcej speváčky predstavila Deezyho Mama.

Úvodná skladba Tiesňová linka predstavuje príjemnú spoluprácou matky a syna, ktorá opisuje podstatu rodiny. Alebo skladba opisuje vzťah syna ku svojej mame? Čo ste si z toho zobrali vy? Napíšte nám to pokojne v komentároch. Určite je však milé osobne počuť mamu, o ktorej sme už počuli na Adissovom albume MY (2018).

K tejto skladbe sa Adiss neskôr opätovne vyjadril. Prostredníctvom svojho Instagramu bližšie priblížil situáciu okolo celej veci.

„Niektorí z vás si určite hovoria, že „A čo, no tak si zavolal mamu na feat, však zaspievala mu trochu refrén a hotovo…“ Lenže za tým je oveľa hlbšie pozadie jak vy si myslíte.“

Splnený sen

Ďalej pokračoval tím, že aj jeho mama mala v detstve spevácky sen, ktorý sa nakoniec napriek všetkým okolnostiam nepodarilo naplniť. Po vydaní skladby si však údajne svoj malý sen splnila a Adiss bol zase rád, že jej tento svet mohol priblížiť. Následne sa jej poďakoval za podporu a priznal, že bez nej by nikdy hudbu robiť nemohol. A naozaj sa to podarilo. Skladba znie slušne a plus tu máme splnený sen… Vyhráva naozaj každý!

Adissovi teda žiadny lockdown nikdy hudbu robiť nezakázal a dnes sa už pomaly môžme začať baviť o histórií. EP September je totižto už desiatym „mini“ projektom v rade. Zároveň je (ak sa nemýlim) už jeho trinástym kariérnym EP! To sa rozhodne pri piatich sólo albumoch nepodarí úplne každému. Bude táto séria naďalej pokračovať? Do uzatvorenia tohoto magického kruhu nám potencionálne zostáva už len EP s názvom Október. To by už totižto finálne uzatvorilo kruh 12 mesiacov vydávania projektov. To sa však pravdepodobne dozvieme až ďalší mesiac a do tej doby, užívajme hudbu, ktorou nás Deezy jednoznačne baví!

A čo na to vy? Už ste si stihli nové EP September od umelca Adiss vypočuť? Zopakuje podľa vás niekto niekedy podobnú šnúru? Dajte nám vedieť!

Zdroje: Spotify, YouTube, Instagram
Zdroj titulného obrázka: Instagram/Adiss

Komentáre

Odporúčame