Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Super Bowl Halftime Show 2022: Dr. Dre, Kendrick, Snoop či Eminem!
super bowl halftime show
KLIPSvetNews

Super Bowl Halftime Show 2022: Dr. Dre, Kendrick, Snoop či Eminem!

Super Bowl Halftime Show 2022: Poznáme mená účinkujúcich!

Super Bowl Halftime Show 2022 je už za dverami a opäť so sebou prinesie veľkolepú šou. 13. februára 2022 sa totiž na spoločnom pódiu objavia najväčšie legendy americkej rappovej scény, ktoré doplní speváčka Mary J. Blige. SoFi Stadium v kalifornskom Inglewoode, časti Los Angeles, privíta Kendricka Lamara, Eminema, Snoop Dogga či Dr. Dre. Nie je teda žiadnym prekvapením, že prostredníctvom tejto akcie, ktorú majú pod palcom Pepsi, Roc Nation a NFL, pôjde o prvú príležitosť vidieť túto skupinku umelcov pokope.

Super Bowl bude po 30 rokoch späť v Los Angeles

Vysielanie celého programu bude mať na starosti americká televízna spoločnosť NBC. Celé vystúpenie prebehne na novom domovskom stánku tímov Los Angeles Rams a Los Angeles Chargers. Srdce Kalifornie bude ostro sledované po 30 rokoch, keďže v Los Angeles boli diváci svedkami finále naposledy v roku 1973.

Možnosť vystúpiť v rámci Super Bowl Halftime Show, ktorá sa bude konať u mňa ‚doma‘, bude jednou z tých najbombovejších v kariére. Moja vďaka smeruje JAY-Zmu, Roc Nation, NFL, Pepsi, rovnako ako aj Eminemovi, Mary J. Blige, Kendrickovi Lamarovi a Snoop Doggovi. Ďakujem za to, že sa spojíme a spoločne zažijeme tento nezabudnuteľný kultúrny zážitok, “ povedal Dr. Dre.

Práve spomínaný rapper a producent je akousi spojkou medzi všetkými účinkujúcimi, pretože sa podieľal na albumoch či produkcii hudby každého z nich. Produkoval celý debutový projekt Snoop Dogga, Doggystyle a Eminem s Kendrickom boli väčšinu kariéry podpísaní s Dreovým vydavateľstvom Aftermath Records. V neposlednom rade, každý zo zvyšných štyroch umelcov sa v priebehu rokov objavil aspoň na jednom z albumov 56-ročného Andreho Romella Younga, ktorý patrí medzi najväčšie hudobné mená tohto storočia.

Dôležité je tiež dodať, že sa touto akciou tiež zvýši povedomie o otvorení sietí škôl v Los Angeles, na ktorom pracoval Dr. Dre spolu s Jimmym Iovinom. Druhý spomínaný je dlhoročným výkonným riaditeľom vydavateľstva Interscope Records a Apple Music, celému projektu pomáhajú tiež Pepsi a NFL. Tie budú napomáhať s partnerstvami a stážami medzi školami, pretože hlavnou myšlienkou je rozvíjať a vyvíjať novú generáciu podnikateľov a inovátorov.

Opäť sa budú posúvať hranice a čo povedal rapper JAY-Z

„Tento rok vytvoríme novú hranicu kolaborácií medzi umelcami,“ povedal zástupca športu a zábavného priemyslu pre Pepsi, Adam Harter. „Spoločne s NFL a Roc Nation pokračujeme v snahe posúvať limity v tom, čo môžu zažiť fanúšikovia, keďže celý svet bude v napätí sledovať, čo prinesie tých najočakávanejších dvanástich hudobných minút. Budúcoročné hviezdne zoskupenie zaručene prinesie neuveriteľnú šou.“

„13. februára 2022 sa na Super Bowle LVI v Inglewoode v Kalifornii na novom štadióne SoFi predstaví Dr. Dre, hudobný vizionár z Comptonu a Snoop Dogg, ktorý predstavuje ikonu z Long Beach. Doplní ich mladý priekopník, Kendrick Lamar, tiež z Comptonu, pre ktorého to bude vystúpenie, na ktoré bude spomínať celý život, „uviedol JAY-Z vo vyhlásení. Pripojí sa k nim lyrický génius Eminem a nadčasová kráľovná Mary J. Blige, ktorá bude jedinou ženou v tejto pätici. Toto je polčasová show Pepsi Super Bowl. Bude sa prepisovať história.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Wiki, YouTube, Billboard

Zdroj titulného obrázku: Deadline

Komentáre

Odporúčame