KLIPSK/CZNewsROCK

Peter Cmorík uniká do prírody s jeho novou skladbou „LIPY“

Pandémia COVID-19 zasiahla do životov nás všetkých. Mnohí našli útočisko práve v prírode, presne ako Peter Cmorík v jeho novej skladbe „LIPY“. Čistota prírody a jej sila v trochu folklórom zaváňajúcom texte vás vezme na koniec lesa, tam, kde končí cesta.

Spevák Peter Cmorík počas pandémie nezaháľal. Spolu so svojim tímom pripravoval nový koncertný program a samozrejme aj nové piesne. Ako prvú skladbu vypustil „Covid 19 session“, kde každý hudobník z Petrovej kapely nahral zo svojho domova svoj part skladby od kapely Aerosmith– „Cryin’“. Kapela Aerosmith je známa hlavne svojim skvelým bluesrockovým štýlom a ešte viac nezameniteľným hlasom speváka Stevena Tylera.

Ako ďalšiu v poradí vypúšťajú akustickú skladbu „LIPY“, ktorá vás vezme ďaleko preč od mestského ruchu, na vysoké bralo, tam, kde končí cesta obdivovať čistotu a majestátnosť prírody. Autor piesne je jeden z najlepších basgitaristov a producentov na Slovensku Martin Gašpar. Ten totiž dostal do ruky nádherný text od Michala Mifkoviča s názvom LIPY.

Natáčania videoklipu sa zhostil už osvedčený Laco Rychtárik, a Peter mal tentokrát oveľa ľahšiu úlohu ako v predošlých klipoch, pretože sedí na “tróne” uprostred lesa a spieva pieseň s dôrazom na jej slová.

“Ani toto natáčanie nebolo úplne jednoduché, pieseň je veľmi emočná, a trafiť sa do slov, ktoré som v emócii v štúdiu nahral, nebolo vôbec ľahké, miestami som bol sám prekvapený, ako som slová uložil do významu.”

Komentáre

Odporúčame