Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Matej Zrebný: Hudba na Slovensku sa produkuje na svetovej úrovni (ROZHOVOR) - NEWS | RUKAHORE.sk

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/includes/action.php on line 305

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/templates/template_single_post.php on line 761

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/templates/template_single_post.php on line 762

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/templates/template_single_post.php on line 763
NewsČlánky

Matej Zrebný: Hudba na Slovensku sa produkuje na svetovej úrovni (ROZHOVOR)

Matej Zrebný: Hudba na Slovensku sa produkuje na svetovej úrovni (ROZHOVOR)

No, tak nám hneď na úvod povedz, kto to je ten Matej Zrebný? 

Ťažko povedať, že kto to je. Počul som už na neho všeličo, haha. Každopádne je to človek, ktorý má ambície a ide si svoje. No a jasné, že pohodový týpek do partie! 

On vraj natáča videá…, som niekde zachytila. Robí aj také tie iné veci a niekde sa rozbíja, baví, alebo číta knihy?

V poslednej dobe sa venuje viac pohybovej aktivite. Údajne dokonalá psychohygiena a dodáva mu to motiváciu. Občas sa vraj u neho drtí playko, chodí chillovať niekde na terasku. Vraj je jeho práca záľubou, ale však treba si niekedy oddýchnuť aj od zábavy, nie?

Matej Zrebný: Hudba na Slovensku sa produkuje na svetovej úrovni (ROZHOVOR)

Hmmm a vraj sa okolo neho motá dosť veľa dievčat…

No asi nepopiera, že sa zvýšil nejaký záujem dievčat,  ale jeho vždy riešenie nejakej ženy iba brzdilo. Mi hovoril. Vraj keď je “in love”, tak nevie naplno makať. Teraz má v hlave to, že chce posúvať levely a keď príde žena, ktorá ho bude podporovať v práci aj v živote, tak.. Tak neviem no, už teraz jej držím palce! Haha.

Takže žiadna nemá momentálne šancu? Zlomil mi srdce! 😀

Lámané srdcia si rieš s ním, nie so mnou! 

Pozvania na kávičky, do kina a tak, odmieta. Konečne. Kedysi si vraj rád struhol nejakú plochú debatku, ale stúpajúcim vekom sa mu vraj zvyšujú nároky.. na komunikáciu, samozrejme! 

Matej Zrebný: Hudba na Slovensku sa produkuje na svetovej úrovni (ROZHOVOR)

 Mohol by si nám teda objasniť aj to, ako to vlastne bolo s tou Jasminou a Ronie. 

Neduchcíš to už moc s tými otázkami na baby? 😀

Neodpovedaj mi na otázku otázkou. A čo, tak sa zaujímam! 

Okej, no tak má viac kamošiek  a je jasné, že keď sa pekná žena objaví pri peknom mužovi, hneď si všetci myslia, že spolu spávajú. Asi veľa ľudí prekvapím, ale on fakt s tými kamoškami nespáva. Má ich ako sestry. 

Keď ale má frajerku, tak nerieši ani len správy od dievčat. Proste ich neotvára, lebo jeho drahá pre neho v ten daný moment znamená najviac. A to sa cení, nie?  

Matej Zrebný: Hudba na Slovensku sa produkuje na svetovej úrovni (ROZHOVOR)

V Bytči ešte nikomu neuletel dekel? 

Ľuďom, ktorí ho poznali ešte v časoch, keď tam býval, už uletel. Haha. Tí mladší, ktorí ho poznajú ako Mateja Zrebného, ktorý točí videá občas niekedy aj tvrdia, že sú na neho hrdí.. 

Matej Zrebný: Hudba na Slovensku sa produkuje na svetovej úrovni (ROZHOVOR)

Čo on vlastne počúva? 

HipHop, ale viac americký. Zo slovenského si pustí, keď výjde niečo nové, aby mal prehľad, vraj. Občas si nájde nejaký hitík, ktorý si potom istú dobu ide..

Podľa neho tu máme  plno talentov, hlavne z hudobnej produkcie. Hudba sa tu produkuje na svetovej úrovni. Momentálne v jeho  playlistoch kraľuje Ty Dolla Sign, ktorý je pre mňo vraj neskutočne dobrý umelec. Skákal na jeho koncíku, vraj to bol mega zážitok a skákal z toho od radosti potom ešte ďaľší týždeň.

Som ho pár krát stretla na nejakých rapových akciach, takže asi si aj celkom ide našich chalanov zo scény. 

Jasné, tak on už sa skoro so všetkými pozná.  

Hovoril, že sú to v pohode týpkovia a asi to neprekvapuje nikoho, kto vie, že kedysi tancoval. Dokonca si nejakí interpreti idú aj tie jeho videjká  a dostáva od nich celkom fresh feedback. Tak sa raduje. 

Matej Zrebný: Hudba na Slovensku sa produkuje na svetovej úrovni (ROZHOVOR)

Nevieš náhodou, ktorých päť trackov si teraz ide najviac? 

Pustite si najnovší album od Ty Dolla Sign – Beach house … päť by ich isto nevybral ani on, všetky sú totiž totálna pecky!V poslednej dobe si ale celkom ide aj  Rae Sremmurd a Post Malone.

Zo Slovenska si ide, samnozrejme, stálice, ale podľa neho sa ťahať ešte budú vysoko Majself a Adiss. . Ľudia, ktorí tu nie sú docenení tak, ako by mali. Videl na vlastné oči niekoľko krát, akí sú šikovní a dosť ho bavia. 

Komentáre

Odporúčame