ČlánkyRozhovory

Supaspicybois: Musíš byť múdry aby si chápal taký nadhľad (ROZHOVOR)

Slovenské internety ovládol nový, konečne zábavný trend. Tvorenie prísnych obrázkov meme poskočilo na novú úroveň, za čo sme všetci šťastní. V dnešnom krátkom/opitom rozhovore zistíš kto je Gregor a Mário zo SupaSpicyBois, ktorí okrem tvorenia týchto pokladov tvoria i hudbu. Sleduj a uč sa.

Kto sú Supaspicybois?

G: Nazval by som nás v krátkosti umelecké, kreatívne štúdio ktoré sa venuje všetkému. Od hudby cez módu, cez komédiu až po filozofiu

Veľa ľudí vás pozná skrz Wugaba, ako ste sa spoznali?

G: Mám taký pocit, že si nás všimol- náš humor strop, on že ste top, poďme von. A ber aj kondóm hahahah.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Joj ešteže ma liečia tieto picovinky ❤❤❤❤❤❤❤

Príspevok, ktorý zdieľa DIGITÁLNi NOMÁDi (@supaspicybois2),

Ako dlho sa vy dvaja poznáte?

G: Ja som bol veľký druhák na intráku a prišli prváčikovia a medzi nimi bol aj Mário. Došiel som pozrieť na jeho izbu, že čo to je za háveď a on bol strašne hnusný. Mal takú plastovú kačku na polici a ja som sa z nej strašne smial, zobral som mu ju a dotýkal sa jej. On ma potom nemal rád. O rok nás z nejakého dôvodu spolu hodili na izbu. Spoznali sme sa, zistil som že obaja ideme meme a on hudbu. A tak sme si povedali poďme robiť napi*u rap.

M: Zistili sme, že náš humor je úplne rovnaký, a tak odvtedy vynikajú nové kok*otiny každý deň.

Nešikanoval ťa?

M: Haha kúsok, ale som mu potom zrobil výprask a už klud. Mi zaje*al kopačku na hlavu. Som mal monokel. Fest prauda.

Máte dosť prísny humor, nedostávajú sa vám do správ nejaké vyhrážky?

G: Ľudia sa na nás skôr obracajú s humorom a podporou, vedia že to robíme pre nich. Náš cieľ je vytvoriť čarovné úsmevíky. Popravde zlé reakcie nejak neregistrujem, faktis minimum.

M: Vyhrážky ani nie. Občas sa nájde niekto na story keď pridávame smiešne profily. To sú takí že rozje*em ťa ale poode relaks. Nevšimol som si, že by sme mali hejterov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

moje telo moj chram

Príspevok, ktorý zdieľa DIGITÁLNi NOMÁDi (@supaspicybois2),

Takže na Slovensku máme viac borcov ako voličov pána K.?

G: Myslím, že ide viac o to, že borci chápu. Sú naša cieľová skupina, cítia nás. Ľudia ktorí ten humor neberú, nechápu alebo sú príliš tupci sa k tomu ani nedopracujú.

M: Tomu ver že je viac borcov. Viac ľudí čo si robí pi*u z týchto Kokohitlerlieb. Možno sa prezentujeme ako primitívi ale ten kto nechápe je.

G: Musíš byť múdry aby si chápal taký nadhľad. Čím si múdrejší, tým hlúpejší humor ťa baví.

Okrem memečiek tvoríte aj hudbu.. predstavte ju.

M: Najnovší album Al-Bum som len produkoval, sprostredkoval nahrávanie, mix a master.  Gregor majter slova urobil všetko výnimočným. Aura a Half-truth sú moje albumy. Takisto som produkoval celý album Raw.

G: Okrem Al-Bum mám na Spotify napríklad skladbu buď ty. Najnovšia skladba Kečup je aj s klipom na YouTube.

 

Nedávno ste odohrali prvý koncert, ako ste sa cítili? Prídu ďalšie?

G: Nevedeli sme či nám vystupovanie na živo pôjde a či nás to bude baviť. Preto sa prvý koncík odohral niekde v pi*i ďaleko od domova, v Kanianke.  Tam nás zavolali úžasní ľudia s úžasným nápadom. Keby niečo doje*eme tak aspoň ďaleko a nebudeme robiť hanbu doma. Dopadlo to ale neopísateľne pp*i a všetci sme si fest užili. Chceme robiť viac takýchto vecí, na Štefana sme v Levoči a po novom roku chceme poriešiť aj Košice.

M: Bolo to LIT. Akcia na Kanianke pod hlavičkou Lowlifeforlife s Edynom, chalanmi s WhyNotTV a ďalšími. S Lowlifeforlife chceme ešte určite spolupracovať, pretože robia kvalitné akcie a chceme byť ich súčasťou. Najbližšia akcia Levoča, začiatkom roka možno Trenčín. Chceme poriešiť Košice.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

✨ este jedna z kanianky s @lowlifeforlifeclub teamom a whynot! bolo popicii!’m analogova fotka od @sebastian.vazan

Príspevok, ktorý zdieľa DIGITÁLNi NOMÁDi (@supaspicybois2),

Čo by ste chceli odkázať svojim fanúšikom?

G:  Každý kto je s nami je tiež supaspicy.  Svet sú veľké, v p*či dobré špagety tak s nami daj si.

M: Nech si držia klobúky lebo ideme z kopca more! Ideme ako vlna čo zoberie všetko a vráti ešte viac. Dúfame pevne, že sa stretneme so všetýymi našimi fans, a že so všetkými dáme piuko a borku hahah.

@supaspicybois2 x @plutovski

Komentáre

Odporúčame