Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Imagine Dragons sa objavili v seriáli roka! Pozri si ich ARCANE verzie
Články

Imagine Dragons sa objavili v seriáli roka! Pozri si ich ARCANE verzie

Skupina Imagine Dragons sa objavila v seriáli roka od Netflixu! Pozri si ich animované ARCANE verzie

Imagine Dragons sa spojila v aktuálnom seriálovom hite od spoločnosti Netflix. Animovaný seriál Arcane si extrémne rýchlo získal srdcia fanúšikov po celom svete a každý, kto si ho pozrie, veľmi rýchlo zistí, že prečo je tomu tak.

Arcane podľa všetkého prekonal aj Squid Game

Keď svet zmohol ošiaľ okolo kórejského hitu Squid Game, seriál sa vyšplhal na obrovské zárobky. Podľa mnohých divákov išlo o seriál roka a všetko nasvedčovalo tomu, že to tak aj skutočne bude. Potom ale prišla na Netflix divoká karta. Seriál Arcane je animovaným seriálom zo sveta kultovej a stále veľmi populárnej hry League of Legends. Na sledovanie jej seriálového spracovania Arcane však nie je nutné, aby ste boli hráčmi pôvodnej hry – krásne sa v ňom totiž zorientujú aj úplní nováčikovia. Seriál má aktuálne za sebou svoju prvú sériu, ktorá obsahuje deväť častí. Tie avšak vychádzali pomerne netradične, t.j. po kapitolách, ktoré obsahujú tri diely. V intre každej epizódy však nájdeme veľmi vydarený song od kanadskej pop-rockovej kapely Imagine Dragons. Skladba sa volá „Enemy“ a patrí hudobne k tomu najlepšiemu, čo sa tento rok za veľkou mlákou urodilo.

Originál videoklip z oficiálne YouTube kanálu Imagine Dragons:

Imagine Dragons zavítali aj priamo do Arcane

Populárna kanadská kapela nielenže pripravila intro song, ale v samotnom seriáli sa dokonca objavila! Stalo sa tak konkrétne v jednej zo scén piatej epizódy prvej série, v ktorej sme jednotlivých členov kapely spoznali v ich animovaných podobách. Ich zobrazenie poriešili tvorcovia naozaj veľmi výstižne a nepomýli ťa ani ich jemne upravený výzor. Spomínanú scénku sme sem pre teba hodili z YouTube – ale ak nechceš prípadne zbytočné spoilery, odporúčame ti pozrieť si celý seriál pekne od začiatku. Poriadne precítiť emócie a akciu každej jednej epizódy sa totiž nanajvýš oplatí! Prajeme príjemne sledovanie a prípadne nám daj vedieť, čo si o tomto seriálovom hite myslíš ty.

Komentáre

Odporúčame