Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Tento raper ti roztancoval maminu. Martin Agh prináša nové rapácie
KLIPSK/CZHIP-HOP

Tento raper ti roztancoval maminu. Martin Agh prináša nové rapácie

Tento mladý slovenský raper ti úspešne roztancoval maminu. Talentovaný Martin Agh prináša nové rapácie

Zabehlo ti? Možno áno, ale to rozhodne nie je dôvod, aby si si túto čerstvú vec nevypočul/-a. Tento mladý talent totiž rozhodne má čo ponúknuť. Hovorí si Martin Agh a pred ústami servítku nikdy nenosil. Poďme sa na jeho novú skladbu pozrieť bližšie!

Martin servítku pred ústami nikdy nenosil – a to je len dobre!

Lyrika, z ktorej sa ti pretočí svedomie. To je veľmi stručný opis toho, čo môžeš očakávať od novej skladby s názvom „Tvoja mama tancuje“, pod ktorou sa podpísal jeden z najtalentovanejších mladých hlasov slovenského rapu – Martin Agh. Jeho nová vec je síce egotripom, ale takým, ktorý bez debát rozbije akúkoľvek nenávisť. Martin totiž s prehľadom napísal text, z ktorého zabehne aj najzásadovejšiemu hejterovi. Neveríš? Presvedč sa na vlastné uši. Skladbu „Tvoja mama tancuje“ si Martin Agh zvládol s prehľadom i sám odprodukovať, pričom o videoklip sa postaral čoraz známejší Pierre Lexis. Toho prácu sme mohli vidieť v uplynulej dobe napríklad na klipe Momovej veci „Celý bank“ s featom od Refewa alebo na skladbách od slovenskej speváckej divy, ktorá si hovorí Nia.

Martin Agh má nos na výborné spolupráce

Martin má za sebou viacero veľmi silných spoluprác aj s najväčšími menami slovenskej scény. Napríklad začiatkom tohto roka sme sa od neho dočkali spolupráce s DMS. Chalani Separ a Dame mu prispeli svojimi slohami na veci „Neviem či chápeš“, pričom Martina sme mohli napríklad počuť aj na feate Dameho minuloročného albumu 100RY. Ten stále nájdeš v predaj po rozkliknutí TOHTO LINKU.

Jednou z najvýraznejších Martinových skladieb za poslednú dobu je jeho pomerne nedávna vec s názvom „Jediná cesta“, na ktorej mu spoločnosť robil pdoobne mladý rapový talent Osem a taktiež aj nadaná speváčka Adela. Bližšie info k tejto skladbe sa dočítate v článku venovanom iba pre ňu – KLIKNI SEM. S kým by ste jeho unikátny hlas chceli počuť v spolupráci do budúcna?

Komentáre

Odporúčame