Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Slovensko a koncerty v roku 2022: Ktoré populárne mená u nás vystúpia?
koncerty 2022
KLIPSvetNews

Slovensko a koncerty v roku 2022: Ktoré populárne mená u nás vystúpia?

Slovensko a koncerty v roku 2022: Ktoré populárne mená k nám prídu?

Slovensko privíta v roku 2022 viacero zaujímavých mien, ktoré u nás odohrajú svoje koncerty. Samozrejme len v prípade, že sa spoja všetky hviezdy a situácia ohľadom koronavírusu bude priaznivá. V rozmedzí ôsmich mesiacov u nás vystúpi 13 zvučných mien z hudobnej scény, ktorých koncerty by si určite nemal zmeškať.

Všetky vystúpenia sa budú konať v našom hlavnom meste, kde umelci vystúpia na piatich rozličných miestach. Ide samozrejme len o koncerty, ktoré sú potvrdené do dnešného dňa, teda do 21.11.2021. V prípade februárových, marcových i aprílových akcií odporúčam pozorne sledovať stránky na predaj vstupeniek. Verím, že sa tak už nestane, ale tento rok sa udalosti v týchto mesiacoch opäť presúvali.

koncerty refinery gallery
Refinery Gallery v Bratislave, zdroj: refinerygallery.com

Slovensko a koncerty v roku 2022: Február – marec

Aurora (27.2.2022, Bratislava: Refinery Gallery)

Nórska speváčka sa slovenským divákom predstavila už v rokoch 2017 a 2018 na Grape, resp. Pohode. Vtedy len 21-ročná speváčka pracovala na druhom albume, dnes má však vonku už tri. Nášmu obecenstvu sa teda predstaví po tretíkrát, tentokrát ako 25-ročná a už aj so štvrtým projektom, The Gods We Can Touch vychádza 21. januára.

Na našom shope nájdeš jej prvý album, stačí kliknúť sem a vstupenky v cene 30€ si môžeš zakúpiť cez tento link. 

Hans Zimmer (5.3.2022, Bratislava: Štadión Ondreja Nepelu)

Naznámejší skladateľ filmovej hudby sa na Slovensko vráti po jeho nedávnom vystúpení z minulého roka. Držiteľ filmového Oscara, dvoch Zlatých glóbusov, štyroch cien Grammy a množstva ďalších ocenení si však pripravil úplne novú show. 63-ročný Zimmer do Bratislavy zavíta aj so svojou kapelou, orchestrom a speváckym zborom.

Na našom shope nájdeš od Zimmera blu-ray, DVD či CD verzie jeho koncertu v Prahe a mnoho ďalšieho. Stačí kliknúť na tento link, vstupenky začínajú na 70€ a zakúpiť si ich môžeš tu. 

Bratislavské koncerty zahraničných mien v roku 2022: Máj

OneRepublic (7.5.2022, Bratislava: Štadión Ondreja Nepelu)

Šestica Američanov na čele s frontmanom Ryanom Tedderom k nám príde po prvýkrát. Hity ako Apologize, Love Runs Out, Counting Stars či Run sú každému dobre známe. Skupina, založená v Colorade, sa u nás predstaví s ich piatym albumom, Human.

Všetkých päť albumov nájdeš na našom shope, kam sa dostaneš kliknutím na tento link. Lístky začínajú na cene 55€ a kúpiť ich môžeš prostredníctvom tohto linku. 

Alvaro Soler (27.5.2022, Bratislava: AXA Aréna NTC)

Španielsko-nemecký spevák a miláčik nielen ženského publika si nás získal hitmi ako Sofia či La Cintura. Latino šou v sprievode živej kapely prebehne v bratislavskom Národnom tenisovom centre už v máji.

Všetky tri albumy Alvara Solera nájdeš aj na našom shope, stačí kliknúť sem. Lístky sa pohybujú v rozmedzí 39,50€ – 49,40€ a zakúpiť si ich môžeš TU.

Vystúpenia v roku 2022: Jún – júl

Red Hot Chili Peppers (12.6.2022, Bratislava: Štadión Tehelné Pole)

Legendárni americkí rockeri nás potešia prostredníctvom nového hudobného festivalu LOVESTREAM, ktorý má byť trojdňovou záležitosťou. Z tohto dôvodu si budeš musieť zakúpiť minimálne jednodňový lístok na nedeľu, RHCP vystúpia v ten deň večer.

Od RHCP máme na shope množstvo merchu, albumov, stačí kliknúť sem a vybrať si. Lístky štartujú na cene 79€ a zakúpiť si ich môžeš cez tento link.

LP (12.7.2022, Bratislava: AXA Aréna NTC)

40-ročná Laura Pergolizzi je v posledných rokoch na slovenských rádiách hrávaná často. Z tohto dôvodu bola jednou z hlavných hviezd Pohody 2018. Vďaka skvelej kulise, ktorá bola na trenčianskom letisku, sa k nám vracia opäť.

Album Lost On You si môžeš zakúpiť na našom shope TU a vstupenky si môžeš zakúpiť prostredníctvom tohto linku. 

Vystúpenia na Slovensku v roku 2022: August – október

Slipknot (3.8.2022, Bratislava: Štadión Ondreja Nepelu)

Metalisti budú v čase koncertu na našom území spolu už 27 rokov. Kapela zahrá najznámejšie songy, ale aj skladby z albumu We Are Not Your Kind. Názvom len potvrdzujú, že imidžom sa výrazne odlišujú od ostatných umelcov a majú vlastný štýl.

Náš shop ti ponúka nekonečné množstvo merchu a hudby skupiny Slipknot, stačí kliknúť sem. Lístky začínajú na cene 55€ a zakúpiť si ich môžeš tu.

The Neighbourhood (7.10.2022, Bratislava, AXA Aréna NTC)

Partia okolo charizmatického frontmana Jesse Rutherforda je na scéne od roku 2012 a prvýkrát prerazila najmä celosvetovo známym songom Sweater Weather. Na konte má aktuálne 4 štúdiové albumy a venuje sa predovšetkým indie-rocku a hip-hopu a bratislavský koncert bude ich slovenskou premiérou.

Na našom shope nájdeš albumy Wiped Out! či Chip Chrome & The Mono-Tones aj vo vinylovej verzii, stačí kliknúť sem! Najlacnejšie lístky štartujú na 34€ a kúpiš ich tu.

Chystáš sa na jeden zo spomínaných koncertov, alebo ktorý interpret je tvoj najobľúbenejší? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, kde na teba čaká množstvo hudby a merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Ppre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, grapefestival.sk, listocheck.sk, ticketportal.sk, livemusic.sk, predpredaj.zoznam.sk, refinerygallery.com

Komentáre

Odporúčame