Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Boys Noize a Bratislava: EDM producent vystúpi v našom hlavnom meste!
boys noize bratislava
KLIPSvetNewsEDM

Boys Noize a Bratislava: EDM producent vystúpi v našom hlavnom meste!

Boys Noize a Bratislava: Koncert EDM producenta v našom hlavnom meste!

Boys Noize už túto sobotu poteší všetkých fanúšikov kvalitnej elektronickej hudby. 39-ročný rodák z Hamburgu sa slovenským divákom už predstavil na festivale Pohoda, no vo veľkom štýle to bude viac počas klubového turné k novému albumu Polarity +/-. 13. novembra tento velikán svetovej elektronickej scény vystúpi v bratislavskej Novej Cvernovke v rámci akcie Dobrý Tlak. V tomto článku ti ho bližšie predstavíme a posunieme ti bližšie informácie ohľadom nadchádzajúcej víkendovej akcie.

Lístky na koncert Boys Noize (Bratislava, 13.11.2021) si v predpredaji môžeš zakúpiť prostredníctvom tohto linku.

boys noize bratislava
Zdroj: Boys Noize

Boys Noize a Bratislava: Veľká víkendová EDM párty v našom hlavnom meste

Vlastným menom Alexander Ridha, je podľa magazínu Rolling Stone jedným z desiatich DJov, ktorí vládnu svetu. Americký hudobný online obchod Beatport ho tri roky po sebe označil za najlepšieho elektronického umelca. Na konte má oficiálne remixy pre Daft Punk, Depeche Mode, Davida Lyncha, Nine Inch Nails a spolupracoval s umelcami ako Snoop Dogg, The Black Eyed Peas, Jean-Michel Jarre, Santigold, Mark Ronson a mnohými ďalšími.

Rešpekt na scéne si získal vďaka svojmu jedinečnému a nekompromisnému zvuku a nekonvenčnému prístupu. Známe sú aj jeho ďalšie bočné projekty s producentami ako Skrillex (Dog Blood), Chilly Gonzales (Octave Minds), Erol Alkan či Mr. Oizo. Jeho skladby remixovali aj The Chemical Brothers (XTC) a Justice (Ich R U). Jeho sety roztancovali najväčšie európske a svetové kluby či festivaly ako Coachella, Lollapalooza, Fuji Rock či berlínsky Berghain.

Akcia Dobrý Tlak v bratislavskej Novej Cvernovke

Tešiť sa môžete okrem samotného DJ setu Boys Noize aj na niekoľko ďalších domácich klubových mien. Na akcii ďalej vystúpia Yanko Kral, Michael Priest & Bad Mojo, EMONOIZBOYZ, Matwe a MCQ. Priestory Novej Cvernovky sú posilnené o mimoriadne kvalitný zvuk a osvetlenie, sála je teda aktuálne priam stvorená pre akciu tohto formátu.

Lístky si v predpredaji môžeš zakúpiť prostredníctvom tohto linku.

Ešte predtým, než sa predstaví slovenským divákom, si ho užijú aj naši severo-západní bratia. 12. novembra sa totiž predstaví v brnenskom klube Fléda, po vystúpení v Bratislave bude mať pár dní pauzu a následne vycestuje aj do poľskej Varšavy. Do konca kalendárneho roka ho ešte čakajú dva koncerty v Nemecku, Holandsku a jeden vo Švajčiarsku. V marci budúceho roka si jeho set budú môcť vychutnať aj francúzski fanúšikovia EDM, zahrá si v Štrasburgu.

boys noize bratislava
Zdroj: novacvernovka.eu

Poznáš nemeckého producenta Boys Noize? Chystáš sa na túto víkendovú párty do Novej Cvernovky? Podeľ sa s nami o tvoje názory dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, kde vždy nájdeš množstvo novej i retro hudby a merchu, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Boys Noize, Wiki

Zdroj titulného obrázku: Boys Noize

Komentáre

Odporúčame