Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
TOP 5 momentov, kedy divák spieval so spevákom na jeho koncerte!
top 5 divák
KLIPSvetNews

TOP 5 momentov, kedy divák spieval so spevákom na jeho koncerte!

TOP 5 momentov, kedy divák prekvapil slávneho umelca na jeho koncerte!

Každý z nás ja na koncerte ako divák, avšak snívame, aké by to asi bolo, keby sa v jednom momente vyskytneme na pódiu. Niektorí by si s tým umelcom zaspievali, iným by stačilo len objatie a fotka, lebo by boli tak nervózni, že by nič iné nezvládli. Dnes sa však pozrieme na tie najkrajšie momenty, ktoré sa zapíšu niektorým divákom navždy do pamäte. Dostali sa k spevákovi tak blízko, že si s nim zaspievali a zožali obrovský úspech. Tento jav sa na pódiu objavuje celkom často, nejde o zriedkavú záležitosť, ale vždy ide o špeciálny zážitok pre každého diváka i umelca. Poďme sa pozrieť na niektoré z nich!

Návrat Adele
Zdroj: billboard.com

TOP 5 momentov, kedy divák spieval so spevákom priamo na jeho koncerte!

5. Rihanna

Hviezdna speváčka si na jednom z koncertov v rámci svojej ANTI tour vybrala diváka z prednej rady, na ktorého namierila mikrofón a zostala vo veľkom šoku. Ako sa ukázalo, šlo o veľmi šikovného diváka a pod videom sa ihneď spustila diskusia o tom, že by sa mal venovať hudbe určite aj profesionálne. Riri ostala očividne šokovaná a ide o veľmi pekný moment, ktorý môžme vidieť na len na živých koncertoch. Tiež ide o skvelý ťah od umelca, ktorý si takto získal ešte viac pozornosti a fanúšikov. Musíme však povedať, že v tom momente ju pán divák celkom zatienil.

Náš shop ti od Rihanny ponúka množstvo CD, vzácnych DVD či vinylov! Preto neváhaj a klikaj na tento link, ktorý ťa presmeruje rovno k jej produktom. 

4. Adele

Adele je späť so singlom Easy On Me, ktorý je v posledných dňoch asi najhranejšou skladbou planéty, avšak niet sa čomu čudovať. Medzi jej ďalšie hity patria tiež napríklad Someone Like You, Turning Tables či All I Ask z jej predošlých albumov. Dvaja írski hudobníci, Ronan a Glenn, sa rozhodli spraviť mash-up týchto a ďalších jej piesní a hodili ho na YouTube, kde sa video stalo okamžitým hitom. Adele zistila, že sa zúčastnia jej koncertu v Dubline a preto sa rozhodla zavolať si ich na pódium, aby tento počin predviedli pred vypredaným hľadiskom. Hviezdna speváčka sa pritom všetkému len prizerala a nechala obom protagonistom celú pozornosť.

Všetky jej doterajšie albumy, jedinečné DVD zo živého koncertu v Royal Albert Hall a tiež predpredaj nového albumu 30, ktorý vyjde v novembri. Toto všetko pre teba máme v našom shope, stačí kliknúť na tento link, ktorý ťa presmeruje k produktom od speváčky Adele!

3. Post Malone

Nasledujúci video z talianskeho Ríma je snáď snom každého gitaristu. Zimomriavky zaručené, divák sa volá Giuseppe a Post uvidel jeho transparent, na ktorom ho prosil, aby si s ním mohol zahrať jeho song Stay priamo na pódiu. O rapperovi vieme, že je veľký pohoďák a aj preto ho s pivkom v ruke vytiahol za sebou. Hudobník Postovi zahral akordy, aby si boli obaja istí, že to dajú a výsledkom je zážitok na celý život. Bonusom bolo publikum, ktoré si celý song spievalo spolu s nimi.

Postove CD, vinyly, DVD i merch ťa čakajú na našom shope. Klikaj na tento link, ktorý ťa tam hneď presmeruje. 

Top 2 momenty, kedy divák spieval so spevákom na jeho koncerte

2. Jessie J

Nasledujúce video patrí k mojim vôbec najobľúbenejším na celom YouTube. Britská speváčka počas svojej kariéry zavítala aj do Rumunska, kde si na pódium vytiahla ešte len 10-ročnú Ataliu, ktorá všetkých absolútne šokovala. Mladé dievča to dalo bez nervov ako pravá popstar, rozprávala sa s Jessie plynulo po anglicky a dokázala s ňou aj vtipkovať. Tomu sa povie využiť svoju hviezdnu chvíľu, takáto príde asi len raz za život. Milá Rumunka si vybrala pieseň Masterpiece, ktorá je skutočne náročná, čo len potvrdzuje jej obrovský talent. Pokiaľ chceš počuť len song a nezaujíma ťa úsmevná vsuvka so sluchátkami, tak si video pretoč na čas 3:40.

Jessie J má na našom shope vianočné CD i album Sweet Talker. Šup, šup na náš shop, stačí kliknúť na tento link

1. Logic

20-ročná Vivien prerappovala Logica a na pódium dokonca prišla s inhalátorom. Neuveriteľné veci sa diali počas songu Gang Related a Logic spolu s celým obecenstvom tomu celému nemohli uveriť. Na konci videa si s mladou fanúšičkou rapper dal aj súťaž v rýchlosti, ktorú s prehľadom vyhrala. Pozri si video, ktoré hovorí samé za seba.

Si fanúšikom Logica? Bež na náš shop, na ktorom sa nachádza niekoľko kusov jeho merchu i hudby, stačí kliknúť na tento link

Čo hovoríš na tieto talenty, ktoré si hudobníci a umelci vytiahli z publika? Ktoré video sa ti páčilo najviac? Si fanúšikom niektorého z umelcov? Podeľ sa s nami o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Kukni tiež náš shop, na ktorom máme vždy množstvo hudby a merchu, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame