young thug
KLIPSvetNews

Young Thug, Finneas či James Blake: 3 nové albumy, ktoré musiš počuť!

Young Thug či Finneas: 3 nové albumy tohto mesiaca, ktoré by si si mal vypočuť

O nové albumy, ktoré doposiaľ vyšli v mesiaci október sa postarali okrem iného rapper Young Thug či skladateľ, producent a brat Billie Eilish, Finneas. Pozrieme sa však tiež na nový album, na ktorom sa podieľala slávna Lady Gaga spolu s legendárnym jazzovým vokalistom, Tonym Bennettom.

finneas
Zdroj: rollingstone.com

Rappový album, ktorý musíš počuť: október 2021

Young Thug – Punk

Druhý štúdiový a štrnásty oficiálny projekt rappera z Atlanty prichádza po jeho kompilačnom albume z apríla 2021 s vydavateľstvom YSL, Slime Language 2 a debutovom štúdiovom albume So Much Fun v auguste 2019. Na rozdiel od svojho debutu, ktorý opísal ako „bezstarostné dielo“, je osobnejším a introspektívnejším. Tiež povedal, že album odráža „skutočný rap“.

„Celý album sa sústreďuje na jednu vec a točí sa okolo nej. Tá ťažká vec na tom, je robiť 12, 14, 16 songov na tú istú tému bez toho, aby som sa opakoval. Preto to tak dlho trvá. Robil som to asi 2 roky.“ 

Projekt obsahuje 20 skladieb a v nich tie najväčšie a najhviezdnejšie featy, napr. J. Cole, Doja Cat, Future, Juice WRLD, Post Malone, Drake či Travis Scott.

Si fanúšikom rappera Young Thuga? Na našom shope nájdeš merch aj od tohto amerického rappera, preto neváhaj a utekaj na shop.rukahore.sk,

Elektronický a rap/popový album, ktorý musíš počuť

James Blake – Friends That Break Your Heart

Piaty štúdiový počin slúži ako nadväznosť na jeho album Assume Form z januára 2019. 22. júla 2021 James oznámil jeho vydanie, avšak pôvodne mal vyjsť 10. septembra. Presne týždeň pred očakávaným dátumom vydania James uviedol, že album sa kvôli komplikáciám s ochorením COVID-19 oneskorí o štyri týždne v dôsledku spoločností, ktoré oneskorili vydanie svojej vinylovej verzie.

„Piate albumy sú v skutočnosti najlepšie pre mnohých ľudí. Absolvovali ste všetky postupy pri vytváraní albumov, vydali ste sa niekoľkými rôznymi smermi a dovtedy ste sa obvykle dostali k tridsiatke, kde máte zo svojho systému veľa vecí. Nakoniec sa rozhodnete byť len sami sebou. A zrazu sú všetci nadšení.

Je to to najpriamejšie a najúprimnejšie, čo som zatiaľ urobil. Či už je to smutná alebo veselá pieseň, každá emócia, pre ktorú som sa rozhodol, je surovejšou verziou tejto veci aspoň na posledných dvoch albumoch. V 32 rokoch si začínam byť v mnohých ohľadoch istý sám sebou.“

Si fanúšikom Jamesa Blakea? Na našom shope nájdeš viacero jeho CD albumov či dokonca vinylových verzií! Pre to neváhaj a navštív našu stránku, shop.rukahore.sk.

Jazzový album, ktorý musíš počuť: október 2021

Lady Gaga & Tony Bennett – Love For Sale

Po nedávnom nedávnom nadšení sa z jej albumu Chromatica sa popová speváčka vracia k ľahkému počúvaniu pri svojej druhej cover spolupráci s Tonym Bennettom. Ich prvý, Cheek to Cheek z roku 2014, vyberaný zo širokého výberu jazzových štandardov ponúka hodvábne jemnú klasiku Colea Portera. Pre 95-ročného legendárneho jazzmana ide o jeho zrejme posledný projekt. Spevák okrem iného stihol podobnú spoluprácu aj s Amy Winehouse, tesne pred jej smrťou.

Pre fanúšikov Tonyho Bennetta sa v našom shope taktiež niečo nájde, máme pre vás pripravených niekoľko jeho albumov. Stačí kliknúť na tento link.

Lady Gaga a jej fanúšikovia, zbystrite pozornosť! Náš shop vám ponúka nielen albumy, ale aj merch známej speváčky a popovej divy! Navštívte preto našu stránku kliknutím na tento link.

Čo hovoríš na nové albumy od Young Thuga, Jamesa Blakea či Lady Gagy & Tonyho Bennetta? Počul si z nich doteraz už niektorý? Sleduješ niektorého zo spomínaných umelcov? Podeľ sa s nami o tvoje názory a postrehy dolu v komentároch či na našich sociálnych sieťach, Facebooku a Instagrame. Nezabudni tiež skontrolovať náš shop, na ktorom vždy nájdeš najaktuálnejší merch a albumy, shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius, music-news.com

Zdroj titulného obrázku: complex.com

Komentáre

Odporúčame