Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Prečo sa včera večer Ed Sheeran a Coldplay ocitli spolu na jednom pódiu?
coldplay ed sheeran
KLIPSvetNews

Prečo sa včera večer Ed Sheeran a Coldplay ocitli spolu na jednom pódiu?

Ed Sheeran a Coldplay spoločne na jednom pódiu?

Ed Sheeran a Coldplay sa včera večer na tri piesne spojili v rámci vystúpenia britskej kapely v londýnskom Shepherd’s Bush Empire. Tak ako je to u oboch interpretov známe, zahrali si navzájom populárne songy toho druhého. V prípade kvarteta šlo o skladbu Fix You, z albumu X&Y a ryšavý gitarista si pre publikum pripravil Shape Of You a novinku s názvom Shivers. Toto spojenie prinieslo veľmi zaujímavý výsledok, veď posúďte sami.

Spojenie ryšavého gitaristu a hviezdneho kvarteta

Skupina má na pláne vydanie albumu Music Of The Spheres, k tomu príde už tento piatok, 15. októbra. Kapela svojich fanúšikov a hudobnú verejnosť teasuje už dlhšie obdobie cez rôzne záhadné indície a billboardy, prostredníctvom ktorých zdieľa texty nových nahrávok. Zoskupenie v rozhovoroch uvádza, že dúfa, že sa ich fanúšikovia zabavia hľadaním a lúštením týchto záhadných hlavolamov a indícií. Vo včerajšom vystúpení zahrali jeden z ich najslávnejších hitov, ktorý je známy po celom svete a vypredané štadióny ho počas turné spievajú naspamäť.

Coldplay v poslednom období verejnosť prekvapuje hviezdnymi kolaboráciami, okrem iného sa spojili už aj s Billie Eilish a Finneasom. Stalo sa tak v newyorskom Central Parku pri príležitosti charitatívneho koncertu Global Citizen Live, taktiež predviedli song Fix You.

Ed Sheeran sa ku kapele pridal práve počas ich songu, kedy nečakane vybehol na pódium a začal spievať druhú slohu. Následne spoločne zahrali jeho hviezdny song Shape Of You z albumu Divide z roku 2017 a novinku z albumu Equals. Druhý spomínaný uzrie svetlo sveta už o dva týždne, 29. októbra.

Všetky albumy Eda Sheerana a množstvo merchu nájdeš aj na našom shope, na ktorý sa dostaneš týmto linkom: shop.rukahore.sk/edsheeran

Rovnako tak sa vďaka k nám dostaneš aj k exkluzívnym veciam od skupiny Coldplay, klikaj na tento link: shop.rukahore.sk/coldplay

Si fanúšikom Sheerana či Coldplay? Čo hovoríš na toto spojenie? Myslíš, že by sa v budúcnosti mali spojiť aj oficiálne a vydať spoločne nejaký song? Podeľ sa s nami o tvoj názor dolu v komentároch či na našom Facebooku, alebo Instagrame! Skontroluj tiež náš shop, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, rollingstone.com

Zdroj titulného obrázku: nme.com

Komentáre

Odporúčame