Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dano Kapitán a producent Hoodini krúžia mestom v novom klipe "Ja som alright" - NEWS | RUKAHORE.sk
KLIPSK/CZRnB

Dano Kapitán a producent Hoodini krúžia mestom v novom klipe „Ja som alright“

Celý projekt ako jedinečný celistvý príbeh? Taký je koncept nového projektu od Dana Kapitána. Ten ako čerstvý člen Zrazoo Records vydal v nedávnej dobe svoje 5-trackové EP-čko s názvom RN´D, ktorého príbeh práve dnes pokračuje druhou skladbou, ktorá opäť vyšla v sprievode videoklipu. Ide o záležitosť s názvom „Ja som alright“, v ktorej sa Dano vozí mestom spoločne s Hoodinim, ktorý produkoval celé EP. O videoklip sa opäť postaral Martin Miko z Illuminate Production a o príbehový koncept týchto vizuálov Danova sestra Romana. Prostredníctvom týchto klipov dostaneme postupne ucelenú story a ak chceš aj ty vedieť, ako táto story pokračuje, určite si dnešný klip pozri!

Pozri si takisto aj nedávny videoklip na vec „O ženách“, ktorá bola taktiež v Hoodiniho produkcii. Potom samozrejme nezabudni, že Danove albumy a merch si stále vieš kúpiť na našom shope. Navštív ho kliknutím na TENTO ODKAZ.

Komentáre

Odporúčame