Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Adam Ďurica, Emma Drobná a Naše Hriechy: Nový song je vonku! - NEWS | RUKAHORE.sk
adam ďurica emma drobná
SK/CZNews

Adam Ďurica, Emma Drobná a Naše Hriechy: Nový song je vonku!

Adam Ďurica a Emma Drobná predstavujú novinku Naše Hriechy

Adam Ďurica a Emma Drobná spojili sily, výsledkom je singel s názvom Naše Hriechy. Videoklip k songu sa stal na Slovensku ihneď jedným z najpočúvanejších, za prvé dva dni si naň na YouTube kliklo viac než 100 000 ľudí. Ide o prvú oficiálnu kolaboráciu slovenských spevákov, pre Drobnú song predstavuje prvú hudobnú aktivitu tohto roka, Ďurica v marci vydal song Medzi Nami.

Doterajšia kariéra Adama Ďuricu

33-ročný rodák z Nitry na seba prvýkrát vážnejšie upozornil na začiatku storočia vďaka súťaži Slovensko hľadá Superstar, kde sa dostal až do Top 50 najlepších spevákov ročníka. Po skončení súťaže o neho prejavilo záujem vydavateľstvo Universal Music, s ktorým následne podpísal zmluvu a vydal prvý album Cukor a soľ. Do roku 2010 bol tiež predskokanom populárnych skupín IMT Smile, Desmod či Peha. Druhý album Dávno zomrel rock’n’roll vyšiel o rok neskôr a hosťovali na ňom mená ako Peter Cmorík, Bystrík či bubeník Marián Slávka. Rok 2014 bol však pre speváka zrejme zlomovým. Spolu so Zuzanou Smatanovou naspieval jej pieseň Miesta a v máji toho roku vydal skladbu ‚Neľutujem‚, ktorá sa u nás stala fenoménom.

Na spomínanom hite spolupracoval s textárom Vladom Krauszom, s ktorým dali dokopy aj albumy Mandolína a Spolu z rokov 2015, resp. 2016. Z týchto projektov poznáme skladby ako Mandolína, Tak to vidím ja, Spolu či Dovtedy. V tomto období získal tiež tri roky po sebe cenu OTO za Speváka roka. Jeho zatiaľ posledným albumom je 30 z roku 2018, odvtedy spolupracoval s finalistkou Superstar Karmen Pál-Baláž či Simou Martausovou a vydal niekoľko singlov na čele s ďalším hitom, Zatancuj si so mnou.

Doterajšia cesta Emmy Drobnej

Emma je rodáčka z Nového Mesta nad Váhom a pred prihlásením sa do televíznej súťaže študovala v Dánsku a pracovala v Británii. V roku 2015 sa stala víťazkou Česko-slovenskej SuperStar, keď triumfovala pred svojim, už bývalým, partnerom Štěpánom Urbanom a Pavolom Kovaličekom. 27-ročná speváčka sa odvtedy zviditeľnila najmä dvomi podarenými singlami, Smile a Words. Za tieto nahrávky zinkasovala v rokoch 2018 a 2019 cenu SOZA za Najhranejšiu skladbu. Vydala už dva albumy, You Should Know a Better Like This. Na druhom spomenutom sa nachádza aj song s rapperom Separom, Stratím sa ti ráno, alebo minuloročný singel Yeah Baby!. Dlhšie obdobie už tvorí pár s bývalým futbalovým reprezentantom, Filipom Šebom.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: minodebnar.com

Komentáre

Odporúčame