Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Rapové legendy sa dočkajú limitovaných funko pop postavičiek!
Funko pop
Zdroj: Biography.com, Wikipedia
News

Rapové legendy sa dočkajú limitovaných funko pop postavičiek!

Funko pop postavičky sa dočkajú rapovej verzie?

Ak ste milovníkmi filmov, tak vám nemohli utiecť známe funko pop postavičky, ktoré si zamilovali tisícky zberateľov po celom svete. Tieto postavičky si našli zástupy fanúšikov aj na Slovensku a nie je sa čomu diviť. Najväčšiu popularitu získali tieto postavičky pri filmoch zo sveta Marvel, kedy sa skoro každá postava dočkala vlastnej funko pop figúrky. Spoločnosť Funko sa tento krát rozhodla zamerať na fanúšikov hudby, presnejšie rapu. Aké figúrky si budeme po novom môcť zakúpiť a ktoré rapové legendy nám budú môcť stáť na poličke? Poďme sa na to pozrieť!

Funko pop
Zdroj: Instagram.com

Vinyl gold edícia!

Nové postavičky budú súčasťou limitovanej Vinyl Gold edície. Práve táto edícia nám prinesie nasledovné rapové legendy – Tupac, Notorious B.I.G, Lil Wayne a ku koncu Ice Cube. Možnosť predobjednávky je už umožnená americkému publiku cez obchodnú sieť Walmart, pričom sa edícia dočká aj vlastného funko vydania ku koncu tohto roku. V minulosti sa už vlastných funko pop postavičiek dočkalo veľké množstvo raperov ako sú Post Malone a taktiež spomínané rapové legendy, ktoré mali doposiaľ regulérne vydania. Ak by ste mali záujem si zaobstarať takúto figúrku, tak práve na našom obchode nájdete veľký výber postavičiek!

Funko pop
Zdroj: Hypebeast.com

Tak čo? Ktorú postavičku si zaobstaráte? 

Zdroj: NME.com

Zdroj titulného obrázku: Biography.com, Wikipedia

Komentáre

Odporúčame