Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Nevydaná verzia songu Lose Yourself? Takto znela prvá demo nahrávka!
Nahrávka Lose Yourself
Zdroj: Wallpaperabyss.com
KLIP

Nevydaná verzia songu Lose Yourself? Takto znela prvá demo nahrávka!

Lose Yourself a jej demo nahrávka

Snáď všetci poznáme dnes už legendárnu pieseň Lose Yourself, ktorá získala sošku akadémie za najlepšiu pieseň. Výborne vymyslený song, ktorý sa stal hip-hopovou alfa omegou pozná naspamäť nejeden fanúšik. Vedeli ste však, že existuje nevydaná verzia tejto piesne, ktorá bola nahratá pod vplyvom omamných látok? Nie je totižto žiadne tajomstvo, že raper Eminem bojoval v období post produkcie daného snímku s vlastnými démonmi a tak aj znie sprievodný text prvej nahrávky. Ako teda nahrávka znie a na čo všetko sa môžete tešiť? Ide o lepšiu verziu, alebo sa líši od originálnej v negatívnom aspekte? Poďme sa na to pozrieť!

Nahrávka Lose Yourself
Zdroj: IMDB.com

Oveľa temnejšie

Tým, že Eminem nahrával celú demo verziu pod vplyvom drog, tak sa to odzrkadľuje na texte, ktorý je oveľa viac temnejší a komplexnejší než finálna verzia. Lyricizmus je taktiež omnoho viac komplexnejší, kedy sa Eminem zaoberá v deme témami, ktoré môžu človeka namotivovať. Tým, že je song o niečo viac komplexný, tak musela byť pre trh vybraná už dnes známa verzia songu, ktorú poznáme verne všetci. Netreba ale zabúdať na to, že táto demo nahrávka je stále bez masteru a dôsledného mixu, ktorý by ju mohol len vylepšiť.

Soundtrack k filmu 8 Mile nájdeš aj na našom shope!

Ako sa vám páči táto verzia skladby Lose Yourself? Napíšte nám svoj názor do komentárov!

 

Zdroj: Youtube.com

Komentáre

Odporúčame