Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
NERIEŠ: Nepite drogy a neberte ľuďom alkohol (AUTOMAT) - NEWS | RUKAHORE.sk
HIP-HOPRozhovory

NERIEŠ: Nepite drogy a neberte ľuďom alkohol (AUTOMAT)

Medzi najlepšie albumy tejto jari môžeme veľmi suverénne zaradiť projekt OK. od chalanov zo skupiny Nerieš. Pokým sa ti všetky bangre z neho stihli dostať do uší aj na živých shows, prišiel COVID a kluby sa zatvorili. Ako túto situáciu zvládol Matej Straka a Gabryell? Samozrejme nielen o tom ich vyspovedal náš starý známy Tomy Kotty v novej časti tvojej obľúbenej (a občas miernej drblej) rubrike AUTOMAT.

Po poslednej časti so Separom tu teda máme opäť hostí, ktorých ste už raz na sedačkách nášho „fejkového Fake Taxi“ mohli zachytiť. V takmer hodinovom rozhovore však odzneli témy nielen z oblasti koronavíru, ale tradične sme načreli aj poriadne do minulosti. V tracku „Ruka na volante“, ktorý pred pár dňami vyšiel aj spolu s klipom, si Nerieš zaspomínali na časy svojich začiatkov. Práve čosi podobné zachytíš aj v dnešnom Automate, keďže Tomy ich vyspovedal aj práve z tohoto obdobia. Za aké peniaze vtedy chalani žili svoj bežný život a čo pre nich vlastne znamená luxus? Čomu sa venujú, ak nesedia práve v štúdiu a aké zlaté retiazky (ne)cenia?

To všetko budú doprevádzať aj nejaké tie vzťahové otázky, ktoré ti jemne načrtnú ich osobný život. Môžeš si tiež vypočuť, či si chalani zarábajú okrem muziky ešte nejako a čo vlastne čakajú od života. Pri akej akcii šlo takmer o život a ako vnímajú tématiku požívania alkoholu, či tvrdších vecí? Nebudeme ti už ale radšej prezrádzať viac, vychutnaj si to všetko pekne po poradí a vtedy zachytíš aj príbeh o tom, ako si Gaba podávali fanúšikovia!

Keďže má Maťo Straka veľkú záľubu v motokárach, môžeš dvakrát hádať, že akú aktivitu si dnes pre Neriešákov nachystal. Si ready na poriadne preteky?

A na záver, tak ako je to u náš vždy zvykom, zarapujú ti aj úlomky zo svojich notoricky známych vecí a nezabudnú ani na tie raketové novinky, ktoré nájdeme na ich treťom štúdiovom albume. Sleduj celé video a teš sa na nové bláznivé diely!

AUTOR: @stanley_fantasyart

 

Komentáre

Odporúčame