NewsPOP

Zanevrela na našu planétu! Lady Gaga vydáva nový album, žije vo svete CHROMATICA

Všetci si určite veľmi dobre pamätáme éru divokých videoklipov svetoznámej popovej divy Lady Gaga. Pár rokov po prelome tisícročia nás zásobovala už asi aj nesmrteľnými populárno-tanečným hitmi, ktoré proste museli frčať na každej správnej párty. 

Žeby sme sa naozaj vrátili späť do tejto doby?!

Všetko tomu pomaly, ale isto nasvedčuje. Posledné mesiace sa totiž nesú v znamení toho, že staré a osvedčené klasické prvky populárnej hudby sa vracajú silnejšie, ako kedykoľvek predtým. Iste, môžeme sa na to pozerať aj tak, že interpreti začínajú vykrádať samých seba, ale čosi takéto funguje a využíva to stále viac zo svetových hudobníkov. Zvyknú staviť na osvedčené karty a to sa čoraz ďalej naozaj vypláca. Svoje o tom určite môže povedať aj práve spomínaná Lady Gaga.

Na tento rok si totiž pripravila svoj očakávaný štúdiový album s názvom Chromatica. Jedná sa o projekt, do ktorého podľa posledných ukážok talentovanej speváčky, vkladajú ľudia veľké nádeje. Za posledné mesiace sa totiž v rámci teasovania nového albumu približuje k svojmu „klasickejšiemu“ štýlu a zároveň sa ho snaží posunúť na novú technickú úroveň. Výsledkom sú teda skladby ako „Stupid Love“ alebo „Rain On Me“. Prvá menovaná skladba dostala svoj klip točený na mobilný telefón! Už vtedy nám bolo jasné, že „klasická Gaga“ je skutočne späť.

Na spomínanom singli „Rain On Me“ sa na vydarenej spolupráci predstavila aj popová princezná Ariana Grande. Okrem nej je však album Chromatica obohatenými aj ďalšími zaujímavými hosťami, ktorými sú napríklad k-popové megahviezdy BLACKPINK alebo aj legendárny hudobník a spevák Elton John.

Na albume nájdeme aj s úvodným introm celkovo 16 skladieb, no album vychádza aj ako DELUXE verzia, kde nájdeme ešte aj čosi naviac. Na našom shope si vieš predobjednať nielen základnú verziu, ale aj tú rozšírenú. To však nie je všetko, lebo ak ste milovníci klasických platní, nájdete u nás novú štúdiovku popovej divy Lady Gaga aj na vinyle.

Deluxe verziu albumu CHROMATICA si predobjednáš na našom shope

AUTOR: @stanley_fantasyart

Komentáre

Odporúčame