Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Mladá krv Osem a Dyzivv na seba upozorňujú fresh novinkou SeveroVýchod (VIDEO)
osem dyzivv
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Mladá krv Osem a Dyzivv na seba upozorňujú fresh novinkou SeveroVýchod (VIDEO)

Osem a Dyzivv v novinke SeveroVýchod

Obaja umelci sú známi na slovenskej scéne už niekoľko rokov, a tak hlas severu Osem a Dyzivv, ktorý zastupuje východ Slovenska, spájajú svoje sily už tretíkrát. Po skladbách ako Dav či Neľutujem predstavujú ďalší banger SeveroVýchod, ktorý ťa vďaka nadupanému soundu nenechá chladným. Dokonalú koncertovku dopĺňa videoklip od MP Video Production, ktorý nájdeš na YouTube kanáli Osamelý Osem.

Môžme len dodať, že Dyzivvova vokálna sila sa skvele dopĺňa s precíznym flowom od Osema. Ten je po krátkej prestávke späť a tento rok stihol vydať hneď niekoľko rapových skladieb rôznych štýlov, čo ukazuje jeho hudobnú všestrannosť a zrelosť. Ani Dyzivv nezaostáva a už 21.septembra nám predstaví svoje ďalšie EP s názvom Euronight.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame