dame FRÍ🏠
Zdroj: YouTube/DMS RECORDS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Dame spustil predpredaj albumu FRÍ🏠 a vydal prvý singel ‚Pri Tebe‘ (VIDEO)

Dame vydal prvý singel albumu FRÍ🏠

Raper a člen skupiny DMS, Dame, včera oficiálne spustil predpredaj svojho nového štúdiového albumu s názvom FRÍ🏠 a predstavil aj jeho cover. Netradične ide o dvojalbum, čo potvrdil aj na svojom Instagrame. Celý tracklist môžeš nájsť už teraz v našom Ruka Hore shope, kde si album môžeš predobjednať!

Z môjho pohľadu fakt zaujímavý koncept, 31 mojich skladieb naraz bude slušný náklad. Celkom sa v tom zamotávam, lebo už klasicky nahrávam, editujem a efektujem všetko ja a je toho naozaj veľa.

Niekto by z toho vydal tri albumy, a to nehovorím o tom, že som nahral podľa mňa už cez 40 vecí, lebo nie všetko, čo urobím, som ochotný dať von. Robia na tom za mňa najlepší zvukári u nás a sme super zohraní s tým, čo z toho chceme dostať, aj hudobne som vyberal veľmi pekné, zaujímavé produkcie, fakt sa na to teším a hrozne ma zaujíma čo na to poviete.

 

V súvislosti s vydaním albumu nám predstavil aj úvodnú ochutnávku projektu s názvom Pri Tebe, ktorá je otcovským songom, venovaným jeho synovi. Ten teda včera oslávil svoje prvé narodeniny v skutočnom štýle a Dame mu dal ten najkrajší darček.

„Všetko najlepšie najlepšiemu človeku na planéte! Zároveň je spustený predpredaj môjho nového dvojalbumu. Na prvé narodeniny prvé auto nie je zlé. Ľudia, čo nemali a nezažili až tak moc dobrého v živote, majú podľa mňa neskôr obrovskú výhodu, vedia oveľa lepšie aký nebyť.

Album FRÍ🏠a produkty od Dameho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube/DMS RECORDS

Komentáre

Odporúčame